ZDJĘCIA LOTNICZE > Wysłane do RA
hesja plus dogrywka 10.05.2010
hesja:
poprosze moderatorow i administratorow o uspokojenie tego pieniacza (MarS czy jakos tam)
i wyjasnienei ze ten dzial sluzy pokazaniu zdjec wyslanych do RA a nie plodzenie kolejnych jazd :PPPPP
kichu:
co tu powiedziec, kawal dobrej roboty... mam duzy sentyment do 17... w tym sensie, ze na tym foto sa jakby dwie sprzecznosci... z jednej strony moc i burza tego co sie tam dzieje, z drugiej to wszystko zapakowane i podanie bardzo subtelnie... tak z dusza artysty :)
hesja:
no to dołożyłem dogrywkę :)
MarS:
--- Cytat: hesja w Marzec 09, 2010, 11:41:21 pm ---no to dołożyłem dogrywkę :)
--- Koniec cytatu ---
Tak sobie myslę że zdjęcia wysyłane czy to do oceny RA po raz pierwszy, czy potem w ramach dogrywki, lub normalnego comiesięcznego uzupełniania PF, powinny być tu publikowane, dopiero po dokonaniu oceny przez RA. Chodzi mi o to aby pojawiające się w takim wątku komentarze, obojetnie czy pozytywne czy negatywne nie miały wpływu na decyzję i ocenę danych zdjęć, i aby te komentarze nie sugerowały tego czy owego RA.
hesja:
1. Ustalilismy ze RA ocenia zdjecia krytycznie w oderwaniu od wszelkich okolicznosci zw. ze zdjeciem - czyli czy zna czy nie autora lub zdjecie.
2. Zdjecia tu pokazane byly juz niejednokrotnie publikowane na wielu stronach i rowniez na naszym forum i sa (moga byc) ogolnie znane wszystkim w tym RA
3. Nigdzie nie mamy zapisu o tym, by do RA przesylac zdjecia niegdzie wczesniej nie publikowane tak by nie sugerowac ocen CRA
4. Mysle ze nie powinnismy przesadzac... te watki to tylko poglad dla innych osob, szczegolnie niezwiazanych z RA i z SPFL w temacie poziomu fotografowania danego czlonka spfl a nawet jak ktos napisze ze zdjecie nr 93 jest fajne a 76 troche mniej to... to jak znam CRA i tak ocenia po swojemu, prawda?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej