IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Imprezy lotnicze
Aerofestival/NATO Tiger Meet 2018 - 19-20 V
sila:
UWAGA! OGŁOSZENIE PARAFIALNE. Dzwoniłam do "nato tiger" z zapytaniem co tam słychać w procesie weryfikacyjnym. Poganiają wojsko co chwilę, ale się wojskowi opóźniają. Jest szansa że lada moment... Będzie info na głównej stronie "nato tiger" i fanpage'u o ruszeniu machiny-że są weryfikacje itd. Poza tym każdy na maila dostanie info i bilet do wydruku z kodem, lub kod na telefon. Kod (musi być czytelny) będzie się okazywało na bramkach i wymieniało na identyfikator. Mam dostać w tygodniu jeszcze odpowiedź na pytanie: co jeśli ktoś nie przejdzie weryfikacji-jak będzie wyglądał zwrot kasy? Jeśli będzie info na stronie że "to już" a ktoś nie dostanie maila, to atakować telefonicznie. To tak gdyby ktoś czekał i myślał i się niecierpliwił ;)
regnar:
o dzieki sila za info!
Olecki:
Mnie się niestety wyjazd na TigerMeet posypał z przyczyn niezależnych i musiałem sobie odpuścić. Poprosiłem o zwrot kasy i bez większych problemów dostałem ją z powrotem.
Jak ktoś weryfikacji nie przejdzie to pewnie otrzyma zwrot.
Frogi:
Ktoś wie jak to będzie z palnikami na Aero? Na lotnictwie piszą, że niby ma polatać Niemiec i Holender ale jakoś trudno mi w to uwierzyć...
Jack S.:
Belg, Czech i Węgier też.
Doczytaj na Lotnictwie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej