IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Imprezy lotnicze
Aerofestival/NATO Tiger Meet 2018 - 19-20 V
Sławol:
--- Grill ---
Nie wiem, kto i co planuje ogólnie, bo każdy dojedzie o innej porze na pokazy, a wiadomo, że i tak będzie zamieszanie...
Podpytałem jakiś czas temu naszego Ponuraka, a dzisiaj ponownie. Ponurak weźmie ze swoimi znajomymi złom tj. grilla + rozpałkę + napoje chłodzące, a ja wezmę trochę jedzenia (mięso + chleb, bułki), picia i przypraw. Nakupuję tego trochę, bo generalnie pewnie nikomu się nie będzie chciało drałować do sklepu (mi też nie), więc ile dam radę, to wykarmię :) Marku, o Tobie pamiętam, więc jeśli się tam spotkamy, to zapraszam po zestaw! ;)
Także chętni mogą sobie do plecaków dołożyć coś swojego ulubionego/kiełbasę, jeśli mają ochotę i potem przygotujemy :)
brovarsky:
ja wezmę pasztetową, lubię na ciepło :P
Sławol:
Ha ha ;D
ponuryy:
Tak potwierdzam, z(a)bieramy m.in. z Rychem złom, także jak ktoś ma zbędne: lodówki, pralki, kątowniki, płaskowniki.... może na jakieś szkło wystarczy ;)
A tak już całkiem poważnie to zapraszamy na grila, jak ktoś lubi na ciepło tak jak brovar to będzie również można :)
Sławol:
Aha, oczywiście mowa tu o sobocie lub niedzieli, w piątek przy NTM raczej tego nie będziemy tam targać :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej