IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Imprezy lotnicze

Aerofestival/NATO Tiger Meet 2018 - 19-20 V

<< < (33/43) > >>

Frogi:

--- Cytat: Sławol w Maj 07, 2018, 11:12:39 pm ---Program już jest, podali dzisiaj na fb :)

--- Koniec cytatu ---

Ale z tego, co mówili to jest to nie do końca poprawny program, bo Belga brakuje (chyba, że to już po poprawce i ma go nie być)
Natomiast fajnie, że 29 doszedł, no i że jest na końcu :)

Tak na marginesie, to szkoda, że te pokazy (i w ogóle wszystkie inne) nie zaczynają się 1-2h później... Takie piękne światło mogłoby być...

Sławol:
No w pliku z harmonogramem jest napisane po lewej stronie, że to stan na 07.05.18 i że może się to zmienić :)

A o Belgu gdzieś tam też czytałem - prosili zainteresowanych tematem o "chwilę cierpliwości".

brovarsky:
Dla mnie ten transport do bazy to zajebista opcja, przynajmniej w korkach nie będzie się stało no i cole można w autobusie rozrobić ;)

Sławol:
Racja, wtedy każdy grzecznie wsiada i jedzie i nie ma przepychanek. O ile dobrze i sprawnie im to pójdzie :) Zobaczymy :)

A tak przy okazji: wygląda na to, że Hiszpanie mają tylko (albo aż) statecznik i "klapki na oczach z oczami", nic więcej nie zmalowali u siebie :)

Źrodło: https://www.facebook.com/EuropeAirShows/photos/pcb.207085646561879/162551751105610/?type=3&theater

Jack S.:
Na EPKS podobno strefa pod słońce.

Dla niezorientowanych, wedle plotek ma być tutaj

To słyszałem z 3 źródeł, takie info pojawia się także na forum u konkurencji

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej