ZDJĘCIA INNE > Krajobraz

Erie - Dingle Peninsula........

<< < (2/2)

hesja:
a ja nie przyklasne, a co? :)
ladne ale kombinuje w glowie inny kadr
tutaj ta centralna skala (MZ oczywiscie) na pewno by zyskala (a z nia te pozostale wysepki)
gdyby to jakos niecentralnie skadrowac...

daj Janusz inne z tego miejsca pokombinuje sobie w glowie :)

w ogole w takich miejscach byles i wrzucasz 1-2 zdjecia z tak urokliwych klimatow
poprosimy o seryjki :)

harb:

--- Cytat: hesja w Wrzesień 27, 2010, 06:05:15 pm ---a ja nie przyklasne, a co? :)
ladne ale kombinuje w glowie inny kadr
tutaj ta centralna skala (MZ oczywiscie) na pewno by zyskala (a z nia te pozostale wysepki)
gdyby to jakos niecentralnie skadrowac...

daj Janusz inne z tego miejsca pokombinuje sobie w glowie :)

w ogole w takich miejscach byles i wrzucasz 1-2 zdjecia z tak urokliwych klimatow
poprosimy o seryjki :)

--- Koniec cytatu ---

obrobię fotkę z tego miejsca w szerszym kadrze kiedy zobaczysz to zrozumiesz dlaczego tak ( pode mną 200m wysokości klif, a szeroki kąt bardzo wyolbrzymił ten pierwszy plan  z trawą, tam łapały mi się w kadr moje własne buty ) natomiast nie mam komletnie czasu na obróbkę dlatego pojedyńczo, moze w listopadzie bo w połowie pażdziernika walę na Morawy, więc ponownie będzie wiele fot i tak w kółko

pozdrawiam :)

Robteek:
Ja zdejmuję czapkę ale,................ czy mi się wydaje czy linia horyzontu, wody leci na lewo.
Coś mi tu nie pasuje z poziomem.

hesja:
z horyzontem jest ok
to szeroki kat troche wygina...

harb wlasnie - nie widac tych 200 metrow
dopiero przylookalem jak napisales

Qna:
Jest pięknie :) ale moje pierwsze spojrzenie na fotkę i skała powędrowała na lewo, za drugim razem też. 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej