ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo wojskowe
Raptor na RIAT 2017
Pimpuś:
--- Cytat: holka w Październik 29, 2017, 06:49:47 pm ---w ramach dyskusji o sposobie "pełniejszego i więcej wnoszącego oceniania zdjęć" niż to znane z fejsbuka - napiszę "ić stont" :D :D :P
--- Koniec cytatu ---
Można jeszcze inaczej jak Brovar tam zasugerował ;D ;D ;D
MarS:
najbardziej co mi przeszkadza na twoich fotach to .... Twoje logo ;D zbyt wyraziste do tych fot
inna sprawa to fota nr 3 ... zajebisty moment świetna jakość ... tylko dlaczego taki kadr ? ... dałbys to bardziej po przekatnej a nie w pion jak teraz i masz dodatkowe 100 pkt do zajebistości
na 4 dąłbym mu ciut więcej miejśca z przodu
Pimpuś:
--- Cytat: MarS w Październik 29, 2017, 07:59:47 pm ---najbardziej co mi przeszkadza na twoich fotach to .... Twoje logo ;D zbyt wyraziste do tych fot
inna sprawa to fota nr 3 ... zajebisty moment świetna jakość ... tylko dlaczego taki kadr ? ... dałbys to bardziej po przekatnej a nie w pion jak teraz i masz dodatkowe 100 pkt do zajebistości
na 4 dąłbym mu ciut więcej miejśca z przodu
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się w 100%. Bezmyślnie trochę to logo walnąłem. Odkąd wrzucam zdjęcia z imageshack'a, dałem sobie wogóle z tym spokój bo tam mam wszystko w prywatnych albumach. Świetny pomysł z przekadrowaniem 3! Zaraz w katalogu LR poszukam i się pobawię żeby zobaczyć jak wyjdzie.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej