ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo wojskowe

Malboro-raz pierwszy :)

<< < (2/4) > >>

Chmieloo:
Fajnie wyszedł secik, z 7 widzę że trafiłeś w dziurę kiedy był na niebieskim ja mam jedną fotkę przed a drugą za  ;D
Jak dla mnie to 11 super, akurat były mega kijowe warunki do tych panoramek a wyszła ci zacnie :)
ps: wychodzi że twój D300 z 80-400 się lubią  ;D

keren:
Zbieram zabawki i idę do domu... zazdroszczę setu. Jest moc!

brovarsky:
gud dżob Mister ;)

eMeL:

--- Cytat: holka w Lipiec 09, 2017, 12:57:27 am ---no panie, mega!! ja tam żrącej termiki nie widzę :)

jedna uwaga - na 10 i 11 jakby WB odstawal od reszty

--- Koniec cytatu ---
Dzięki Marta :D ..termika zżarła wszystko, to co stało na płycie ;) to co się oderwało i wisiało z 5m nad ziemią, to już tak źle nie było ;) WB na wspomnianych przez Ciebie zdjęciach, faktycznie lekko przyprane, się dowiedziałem, jak mi napisałaś ;)

--- Cytat: Hornet w Lipiec 09, 2017, 09:02:51 am ---Pełna moc Mareczku! Tej 8 faktycznie szkoda  :-\

--- Koniec cytatu ---
..ano, szkoda, ale mam nadzieję, że będzie mi dane, kiedyś to poprawić ;)

--- Cytat: Maximus w Lipiec 09, 2017, 09:53:31 am ---No Emel jest lux :)

--- Koniec cytatu ---
Dzięki Max :)

--- Cytat: Chmieloo w Lipiec 09, 2017, 12:27:53 pm ---Fajnie wyszedł secik, z 7 widzę że trafiłeś w dziurę kiedy był na niebieskim ja mam jedną fotkę przed a drugą za  ;D
Jak dla mnie to 11 super, akurat były mega kijowe warunki do tych panoramek a wyszła ci zacnie :)
ps: wychodzi że twój D300 z 80-400 się lubią  ;D

--- Koniec cytatu ---
Dzięki Chmieloo :) ..wiesz, z tymi dziurami, to tak jest, raz się uda, raz nie..  ;D Co do szklarni, to faktycznie, Twoje 80-400 bardzo się polubiły z moim D300 :D Wszystkie foty, są z tego zestawu :D jeszcze raz DZIĘKI :D

--- Cytat: keren w Lipiec 09, 2017, 10:44:45 pm ---Zbieram zabawki i idę do domu... zazdroszczę setu. Jest moc!

--- Koniec cytatu ---
Ty mnie tu swoimi zabawkami nie strasz, znam Cię i wiem, na co Cię stać  :P  ;D

--- Cytat: brovarsky w Lipiec 09, 2017, 11:08:29 pm ---gud dżob Mister ;)

--- Koniec cytatu ---
To siem cieszem, że się podobie :) Dzięki Piter :)

bronek:
zajebisty set! zazdraszczam ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej