FOTO-TECHNIKA > Komputery i oprogramowanie

Spieszmy się kochać Nika...

<< < (3/3)

wilk:

--- Cytat: Frogi w Lipiec 26, 2021, 04:50:35 pm ---No i przestał mi działać cały Nik Collesction :/ Jeszcze Analog Efex coś tam działał, ale trzeba było odistalowywać i na nowo za każdym razem, ale teraz już w ogóle. Color Efex nie włącza się w ogóle. Ma ktoś ten problem? Da się coś zrobić z tym jeszcze? Nik kosztuje 99$....

--- Koniec cytatu ---

Jeżeli masz NIK 2 to po zalogowaniu na stronę wyskakuje upgrade za €59.99

Frogi:

--- Cytat: szamal w Lipiec 26, 2021, 04:54:21 pm ---Działa i chodzi normalnie, jednakże tylko nowy NIK pobrany ze strony DXO

--- Koniec cytatu ---

No właśnie nie chodzi... Najnowszy właśnie.
Jest tylko, że "Your trial has expired", nie wiem kompletnie czemu.

ponuryy:

--- Cytat: Frogi w Lipiec 27, 2021, 03:16:10 pm ---
--- Cytat: szamal w Lipiec 26, 2021, 04:54:21 pm ---Działa i chodzi normalnie, jednakże tylko nowy NIK pobrany ze strony DXO

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

nie wiem kompletnie czemu. --> "Your trial has expired"  ;)

Frogi:

--- Cytat: ponuryy w Lipiec 27, 2021, 03:40:26 pm ---
--- Cytat: Frogi w Lipiec 27, 2021, 03:16:10 pm ---

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

nie wiem kompletnie czemu. --> "Your trial has expired"  ;)

--- Koniec cytatu ---

Taki komunikat chyba raczej nie powinien się pojawiać w momencie, gdy nie był instalowany trial ;)

szamal:
Ale z tego co pamietam to NIK zawsze jest instalowany jako "trial" nawet jeśli tak się nie nazywa i jeżeli nie masz wykupionej licencji to będziesz miał taki komunikat. Możliwe również ze kiedyś wcześniej miałeś instalowanego "triala" i obecna wersja softu widzi to i dlatego dostajesz taki komunikat.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej