ZDJĘCIA INNE > Ludzie
Paradizo by kurczak
kurczak:
--- Cytat: Amon w Wrzesień 24, 2010, 10:16:25 pm ---
--- Cytat: kurczak w Wrzesień 24, 2010, 10:14:31 pm ---na 2v2 ona patrzyła na Ciebie :).
--- Koniec cytatu ---
Hyhyhyhy... ! Lol !
--- Koniec cytatu ---
Ty tu się nie chichraj, tylko pisz, co Ci nie pasuje w fotkach, amen :).
Amon:
Jak chcesz...
2 ver 2: minimalnie więcej prawej strony, coby brew weszła cała. Na końcu prawej brwi modelki od strony zewnętrznej jakaś plamka? na nosie kropeczka? To drobiazgi. Natomiast co do koralików, to hmm... tak mi się wydaje jakby ktoś je ciągnął z tyłu, może się czepiam...
3. a 3 mi się podoba, chociaż może minimalnie więcej światła by się przydało rzucić na 1 plan.
annaksiazki:
podoba mi się to 3 i nawet to rozmycie mi się podoba, a to chyba dlatego ze to nie blur zwykły tylko coś innego co Kurczak? może fog, a może Noiseware professional czy coś podobnego
annaksiazki:
na 2 ver.2 przydałoby sie zająć całym LD bo po cieciu "brudy sie tam narobiły, mam na myśli to co nad kością i pod nią
kurczak:
--- Cytat: annaksiazki w Wrzesień 24, 2010, 10:38:04 pm ---podoba mi się to 3 i nawet to rozmycie mi się podoba, a to chyba dlatego ze to nie blur zwykły tylko coś innego co Kurczak? może fog, a może Noiseware professional czy coś podobnego
--- Koniec cytatu ---
Ja pracuję w Capture NX2 i magicznej nakładce Color Efex Pro 3.0 . Ten efekt można uzyskać przy pomocy filtrów a dokładnie w tym przypadku Glamour Glow (w tym miejscu uśmiecham się do Kicha :) ).
Reszta to już suwaczki i własne odczucia :).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej