Cytat: Jack S. w Kwiecień 20, 2017, 08:33:45 amJest miejscowka na polu od Ruchocina, ale nigdy tam nie byłem w czasie pikniku. Ciężko mi ocenić gdzie zrobią strefę pokazu. Ta miejscowka na polu to bardziej pod starty się nadaje. Myślę, że Nasza Agata (keren) ma temat lepiej obczajony ode mnieRuchocin... zaintrygowałeś mnie
Jest miejscowka na polu od Ruchocina, ale nigdy tam nie byłem w czasie pikniku. Ciężko mi ocenić gdzie zrobią strefę pokazu. Ta miejscowka na polu to bardziej pod starty się nadaje. Myślę, że Nasza Agata (keren) ma temat lepiej obczajony ode mnie
Cytat: Helmut w Kwiecień 20, 2017, 09:10:25 amCytat: ponuryy w Kwiecień 20, 2017, 08:57:42 amTrochę zagwozdka powstała w mojej głowie, podpowiedzcie. W tym samym czasie jest Majówka w Iławie, co będzie lepsze?jeśli chodzi o ten wybór to ja wybrałbym Powidz bo chociaż ani tu ani tam szału nie będzie to w Powidzu będzie więcej huku i ognia (m.in. dzięki 29-tce z 23BLT) tylko jeszcze nie wiadomo jak z tą miejscówką W Iławie będzie 29-ka z Malborka, śmiem twierdzić że Pinek daje radę
Cytat: ponuryy w Kwiecień 20, 2017, 08:57:42 amTrochę zagwozdka powstała w mojej głowie, podpowiedzcie. W tym samym czasie jest Majówka w Iławie, co będzie lepsze?jeśli chodzi o ten wybór to ja wybrałbym Powidz bo chociaż ani tu ani tam szału nie będzie to w Powidzu będzie więcej huku i ognia (m.in. dzięki 29-tce z 23BLT) tylko jeszcze nie wiadomo jak z tą miejscówką
Trochę zagwozdka powstała w mojej głowie, podpowiedzcie. W tym samym czasie jest Majówka w Iławie, co będzie lepsze?
Z zainteresowań to głównie palniki i kabinówki :-)
No i teraz nie wiem czy jechać do Powidza na Patrulla Águila czy do Iławy na Red Arrows
Cytat: ponuryy w Kwiecień 20, 2017, 11:07:50 amNo i teraz nie wiem czy jechać do Powidza na Patrulla Águila czy do Iławy na Red Arrows poczekam az Blue Angels będą