HANGAR PARTY > Hangar Party

Nowa robota

<< < (2/3) > >>

brovarsky:

--- Cytat: Plusz w Luty 20, 2017, 10:32:07 am ---Jaki konkurent! Odpisałem koledze w wiadomości (doszła?) jak to u mnie wygląda po prostu. Zresztą temat i tak do przegadania przy browcu, bo na sucho o robocie to nie idzie :) A właśnie, bo ja niezrzeszony w SPLF (nie mogę wysłać nic na ftp :( ), coś się szykuje jakieś zgrupowanie? :)

--- Koniec cytatu ---
a co chcesz na serwer podesłać?

Perloz:

--- Cytat: brovarsky w Luty 20, 2017, 01:29:55 pm ---
--- Cytat: Plusz w Luty 20, 2017, 10:32:07 am ---Jaki konkurent! Odpisałem koledze w wiadomości (doszła?) jak to u mnie wygląda po prostu. Zresztą temat i tak do przegadania przy browcu, bo na sucho o robocie to nie idzie :) A właśnie, bo ja niezrzeszony w SPLF (nie mogę wysłać nic na ftp :( ), coś się szykuje jakieś zgrupowanie? :)

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

Pewnie przetarg dla Larkyego :)

Plusz:

--- Cytat: brovarsky w Luty 20, 2017, 01:29:55 pm ---

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

Aplikację do SPFL, przecież że nie Specyfikację Istotnych Warunków Zamówienia :)

brovarsky:
na co Ci ta aplikacja... nie lepiej to spokojnie żyć?

Plusz:
Hm... pewnie tak, gdyby nie te 5km pola w Ostravie, które w błocie, upieprzony jak burak, zalewany deszczem, załadowany jak wielbłąd, głodny ... przelazłem by pstrykać z Wami pod radarem ... To już chyba nie jest normalne i spokojne :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej