IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Imprezy lotnicze
Dny NATO 2017 - Ostrava - 16-17.09
Carlito:
--- Cytat: Spad w Wrzesień 12, 2017, 02:16:43 pm ---
--- Cytat: Carlito w Wrzesień 12, 2017, 01:16:25 pm ---ta koncepacja jak najbardziej jest słuszna, jest tylko jeden minus - powrót, trzeba albo wyrwać dużo wcześniej albo zostać dłużej...
--- Koniec cytatu ---
Dlaczego?
--- Koniec cytatu ---
no bo wszyscy o tej samej porze wracają i robi się straszny ścisk
Frodo:
Czy Ktoś kto będzie w Ostravie poratowałby mnie jakimś TC do nikona?
Bez różnicy czy 1.4 1.7 2.0.
Przejmuję oczywiście pełną odpowiedzialność.
Będę od piątku do niedzieli w okolicach radaru.
bhpchmiel:
--- Cytat: Carlito w Wrzesień 12, 2017, 12:02:14 pm ---w piątek blokady w Novej Horce jeszcze nie ma, ale na drodze z Petrvaldika do Albrechticek jest zakaz wjazdu, nie wiem czy respektowany
miejsce ktore oznaczyl larky to jest zaledwie kilka miejsc, zeby tam zaparkowac trzeba tam byc naprawde wczesnie... najlepiej poprzedniego dnia :-D
--- Cytat: brovarsky w Wrzesień 12, 2017, 12:00:31 pm ---w piątek nie było policji, w sobotę od 6 rano stoja
--- Koniec cytatu ---
w zeszlym roku slyszalem, ze nawet od 5.30 stali
--- Koniec cytatu ---
Potwierdzam, że znak był i dopuszczał wjazd tylko mieszkańców, lub osób z przepustką - dziwnym trafem zobaczyłem go dopiero w niedzielę, przy wyjeździe:)))))
A co do Policji, to w sobotę i niedzielę wjeżdżałem tam przed 6/00 i nie przypominam sobie, żeby stali...
PS. z innej beczki - podobno jest jakiś problem z naszymi Orlikami... :o
Frogi:
--- Cytat: bhpchmiel link=topic=12258.msg195826#msg195826 date=1505226
w piątek nie było policji, w sobotę od 6 rano stoja
[/quote ---
w zeszlym roku slyszalem, ze nawet od 5.30 stali
--- Koniec cytatu ---
A co do Policji, to w sobotę i niedzielę wjeżdżałem tam przed 6/00 i nie przypominam sobie, żeby stali...
[/quote]
To ciekawe bo my przed 6 próbowaliśmy wjechać i blokada już była... Może w równoległej rzeczywistości byłeś? :)
pepic:
--- Cytat: Carlito w Wrzesień 12, 2017, 01:16:25 pm ---ta koncepacja jak najbardziej jest słuszna, jest tylko jeden minus - powrót, trzeba albo wyrwać dużo wcześniej albo zostać dłużej...
--- Koniec cytatu ---
korzystam z tego rozwiąznia od 3 lat
nie tragedii :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej