IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Imprezy lotnicze

SIAF 2017

<< < (28/38) > >>

Carlito:
myślę, że z publiki

Tomcat:
Dzięki :)

ponuryy:
Czy w ubiegłych latach było coś takiego jak akredytacja spotterska? Wczoraj wypełniłem wniosek o przyznanie czegoś takiego, ale w sumie nigdzie nie znalazłem informacji, co ona daje. Czy może używaliście w ubiegłym roku czegoś takiego i do czego upoważniała?

Carlito, masz już jakiś plan sprecyzowany na SIAF? Można by się spotkać ;)

Carlito:

--- Cytat: ponuryy w Sierpień 08, 2017, 01:28:37 pm ---Czy w ubiegłych latach było coś takiego jak akredytacja spotterska? Wczoraj wypełniłem wniosek o przyznanie czegoś takiego, ale w sumie nigdzie nie znalazłem informacji, co ona daje. Czy może używaliście w ubiegłym roku czegoś takiego i do czego upoważniała?

--- Koniec cytatu ---

Największym plusem akredytki jest wejście za friko. Strefa spotterska to wydzielony barierkami kawałek publiki - nic specjalnego, tyle że dzieciarnia nie wchodzi pod łokieć. Kiedyś dawali jeszcze przepustkę że można było śmigać autem po tej zamkniętej drodze wzdłuż lotniska, ale tego zaprzestali...
Wstępnie myślę o sobocie na publice, a niedzieli w polu, ale ostatecznie zdecyduję tuż przed pokazami.

pepic:

--- Cytat: Carlito w Sierpień 08, 2017, 01:47:40 pm ---
--- Cytat: ponuryy w Sierpień 08, 2017, 01:28:37 pm ---Czy w ubiegłych latach było coś takiego jak akredytacja spotterska? Wczoraj wypełniłem wniosek o przyznanie czegoś takiego, ale w sumie nigdzie nie znalazłem informacji, co ona daje. Czy może używaliście w ubiegłym roku czegoś takiego i do czego upoważniała?

--- Koniec cytatu ---

Największym plusem akredytki jest wejście za friko. Strefa spotterska to wydzielony barierkami kawałek publiki - nic specjalnego, tyle że dzieciarnia nie wchodzi pod łokieć. Kiedyś dawali jeszcze przepustkę że można było śmigać autem po tej zamkniętej drodze wzdłuż lotniska, ale tego zaprzestali...
Wstępnie myślę o sobocie na publice, a niedzieli w polu, ale ostatecznie zdecyduję tuż przed pokazami.

--- Koniec cytatu ---
Carlito
Prognozy długoterminowe mówią że sobota słońce niedziela deszcz wiec może sobota pole niedziela publika?

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej