IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Imprezy lotnicze

Sanicole Air Show 2017

<< < (6/9) > >>

kichu:
Ostrava generalnie lepsza od Sanicole, ale Sunset Airshow jest de facto jedyny w swoim rodzaju, wiec jesli koszty nie graja roli to polecialbym na sunset a zaraz po cisnal na ostrave :)

Jak znajdziesz ekipe na nocy przejazd, to wystartujesz po sunsecie i przyjedziesz rano na nato days :)

Efren:

--- Cytat: kichu w Marzec 04, 2017, 09:36:23 pm ---Ostrava generalnie lepsza od Sanicole, ale Sunset Airshow jest de facto jedyny w swoim rodzaju, wiec jesli koszty nie graja roli to polecialbym na sunset a zaraz po cisnal na ostrave :)

Jak znajdziesz ekipe na nocy przejazd, to wystartujesz po sunsecie i przyjedziesz rano na nato days :)

--- Koniec cytatu ---
Ha ha
Dałeś do myślenia. Ciekawe co usłyszę w domu jak powiem że jadę na półtora tygodnia focić samoloty

No nic
Trzeba pokombinować

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

szamal:

--- Cytat: kichu w Marzec 04, 2017, 09:36:23 pm ---Ostrava generalnie lepsza od Sanicole, ale Sunset Airshow jest de facto jedyny w swoim rodzaju, wiec jesli koszty nie graja roli to polecialbym na sunset a zaraz po cisnal na ostrave :)

--- Koniec cytatu ---

Spoko bo Ostrawa jest tydzień po Sanicole wiec zdążysz być i w Sanicole i w Ostravie. A poki co zestaw w Sanicole szykuje sie całkiem, całkiem :)

Efren:
No sanicole wygląda ciekawie
Jest kilka fajnych palników
Zobaczymy jak to będzie
Decyzje ostateczne dopiero po AirTatoo ale na dzisiaj jestem zainteresowany

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

brovarsky:
Są jednak jeszcze romantyczni bohaterowie, którzy jadą żeby zdjęcia robić ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej