IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Imprezy lotnicze
Sanicole Air Show 2017
kichu:
Ostrava generalnie lepsza od Sanicole, ale Sunset Airshow jest de facto jedyny w swoim rodzaju, wiec jesli koszty nie graja roli to polecialbym na sunset a zaraz po cisnal na ostrave :)
Jak znajdziesz ekipe na nocy przejazd, to wystartujesz po sunsecie i przyjedziesz rano na nato days :)
Efren:
--- Cytat: kichu w Marzec 04, 2017, 09:36:23 pm ---Ostrava generalnie lepsza od Sanicole, ale Sunset Airshow jest de facto jedyny w swoim rodzaju, wiec jesli koszty nie graja roli to polecialbym na sunset a zaraz po cisnal na ostrave :)
Jak znajdziesz ekipe na nocy przejazd, to wystartujesz po sunsecie i przyjedziesz rano na nato days :)
--- Koniec cytatu ---
Ha ha
Dałeś do myślenia. Ciekawe co usłyszę w domu jak powiem że jadę na półtora tygodnia focić samoloty
No nic
Trzeba pokombinować
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
szamal:
--- Cytat: kichu w Marzec 04, 2017, 09:36:23 pm ---Ostrava generalnie lepsza od Sanicole, ale Sunset Airshow jest de facto jedyny w swoim rodzaju, wiec jesli koszty nie graja roli to polecialbym na sunset a zaraz po cisnal na ostrave :)
--- Koniec cytatu ---
Spoko bo Ostrawa jest tydzień po Sanicole wiec zdążysz być i w Sanicole i w Ostravie. A poki co zestaw w Sanicole szykuje sie całkiem, całkiem :)
Efren:
No sanicole wygląda ciekawie
Jest kilka fajnych palników
Zobaczymy jak to będzie
Decyzje ostateczne dopiero po AirTatoo ale na dzisiaj jestem zainteresowany
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
brovarsky:
Są jednak jeszcze romantyczni bohaterowie, którzy jadą żeby zdjęcia robić ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej