HANGAR PARTY > Hangar Party
Jesienny Zlot SPFL + Warsztaty obróbkowe - PODSUMOWAŃ CZAS :)
eMeL:
.. o Honercie zapomniałem ;) Król parkietu, no szacun na dzielni i czapa z głowy za podejście do całości :D ..i tak na wszelki wypadek, jak bym o kimś zapomniał.. ;) jeszcze raz dziękuję Wszystkim za całość :D
Frodo:
--- Cytat: hesja w Listopad 13, 2016, 05:53:41 pm ---
--- Cytat: marcepan w Listopad 13, 2016, 04:26:10 pm ---
Chciałbym bardzo podziękować Zarządowi SPFL za umożliwienie uczestnictwa w zlocie, mimo braku odpowiedniego statusu na forum.
Warsztaty bardzo ciekawe i pouczające, wielkie dzięki również za możliwość obejrzenia niesamowitych fotografii i filmów, oraz wymianę doświadczeń.
...Chyba jednak najbardziej dziękuję za ciepłe przyjęcie, za to, że Sławek pierwszy wyciąga rękę na powitanie...to jest coś co ogromnie cenię i szanuję u Innych.
Dziękuję.
--- Koniec cytatu ---
a nam Ciebie brakowało z rana podczas liczenia stanów!
ładnie to tak się z rana zawinąć zanim reszcie się żyroskopy rozkręciły? :)))
fajnie że byłeś :)
zapraszamy na błękitną stronę mocy :)
--- Koniec cytatu ---
To prawda, tel. z pracy przekreślił szansę na dłuższy pobyt - a też nie chciałem robić zamieszania z tego powodu.
Jeszcze raz dzięki!
Hornet:
Warsztaty na wypasie. ;D Jak chyba wszystko, co organizuje SPFL. Największą wartością takich spotkań są jednak ludzie ! :) I dzięki ogromne, że po raz kolejny mogłem się z Wami zobaczyć, pośmiać, wyluzować, wymienić chociaż parę zdań i dowiedzieć się czegoś nowego o obróbce. Sławek, chapeau bas ! 8)
Wam wszystkim obecnym na warsztatach tradycyjne Bóg zapłać dobrzy ludzie ;)
P.S.
Emel, nie rozdrapuj...
keren:
--- Cytat: Spad w Listopad 08, 2016, 03:17:11 pm ---Jest nowa atrakcja w Smardziewicach - musicie sfocić 8)
https://www.facebook.com/POLISZ.ARKITEKCZER/posts/1180932981944509
--- Koniec cytatu ---
Byliśmy, widzieliśmy, nawet podziwialiśmy kunszt i kolorystykę, ale zdjęcia nie ma... karta poszła się powiesić... ;)
hesja:
--- Cytat: Hornet w Listopad 14, 2016, 09:52:01 am ---chapeau bas !
--- Koniec cytatu ---
kurcze... tego nie piłem?
:P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej