IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Imprezy lotnicze
Leszno - Piknik Szybowcowy - 2017
Jack S.:
Termin przyszłorocznego Leszna: 9-11 Czerwca 2017 :) Ponoć 2 dni nocnych i 2 dni dziennych.
Polecam klepnąć Hotel Ach to Tu - jest przy samym aeroklubie.
regnar:
uuuuuu nice :D
Sławol:
Z fb:
--- Cytuj ---W przyszłym roku Pikniku Szybowcowego nie będzie…
Film „Horyzont Zdarzeń” podsumował jubileuszową, pełną emocji, najlepszą do tej pory edycję naszej imprezy. Przez wielu określana jako magiczna, stanowiła punkt zwrotny dla przyszłości pokazów w Lesznie. Testowaliśmy rozwiązania, które miały stanowić o rozpoznawalności tego wydarzenia w kolejnych latach. W 2017 roku nie będzie jednak Pikniku Szybowcowego.
Jak wielu z Was podkreślało po czerwcowym Pikniku, swoją nazwą nie oddawał już pełnego obrazu imprezy. Mamy wiele pomysłów na przyszłość i czas by nazwa ewoluowała wraz rozwojem przedsięwzięcia. Nie chcemy wykorzystywać nazwy AIR SHOW, która zarezerwowana jest dla radomskiego widowiska. Chcemy stworzyć własną kategorię, która zarezerwowana będzie dla Leszna i jego klimatu. Marzymy o tym, aby każdy przyjeżdżając do Leszna mógł zobaczyć i przeżyć coś nowego, niezwykłego, coś czego nie ma nigdzie indziej i poczuć atmosferę przepełnioną pasją. Tak narodziła się idea SoundAir Festival Leszno, który odbędzie się w dniach 9-11 czerwca 2017 roku.
Ciężko pracujemy, żeby Was zaskoczyć. Zostało jedynie 7 miesięcy i czas zacząć odliczanie! Śledźcie koniecznie naszą stronę i nowy fan page, bo już niebawem więcej szczegółów!
ZAPRASZAMY NA:
https://www.facebook.com/soundairfestival/
--- Koniec cytatu ---
regnar:
Właśnie czytałem na fb i myślę sobie CO????? Jak to się nie odbędzie? :) no i się nie odbędzie Piknik Szybowcowy :)
Carlito:
może nie do końca kumam, ale po mojemu - piknika nie będzie - będzie coś więcej... co się już piknikiem nie zowie :-)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej