IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Imprezy lotnicze
RIAT 2017
regnar:
No i za to właśnie tak zajebiście podoba mi się tu być na forum, że bardziej doświadczeni dzielicie się wiedzą z takimi zielonymi jak ja np. Bez żadnych pół-słówek że "no gdzieś tam jest takie miejsce ale w sumie to nie powiemy bo będzie ciasno za rok". Tego tu nie ma. Taka moja obserwacja świeżaka. Bardzo tutaj miło. Tobie Sławek to w ogóle podwójne dzięki za info o Ostrej - byłem w tym roku pierwszy raz i przyznam ze prawie w spodnie narobiłem słysząc pierwszy palnik nad głową (i z radości i ze strachu) :D
hesja:
jest tylko jedno ale.....
angole uważają Rhymes za śmiertelnie niebezpieczne miejsce
i w 2016 Rhymes po raz pierwszy była zamknięta przez cały czas trwania Air Tattoo :/
co do dzielenia się wiedzą to u nas z tym większość nie ma problemu :)
Youzi:
--- Cytat: hesja w Listopad 03, 2016, 08:48:22 am ---jest tylko jedno ale.....
angole uważają Rhymes za śmiertelnie niebezpieczne miejsce
i w 2016 Rhymes po raz pierwszy była zamknięta przez cały czas trwania Air Tattoo :/
co do dzielenia się wiedzą to u nas z tym większość nie ma problemu :)
--- Koniec cytatu ---
Tak jak piszesz. Niestety jest niebezpieczeństwo (bardzo realne), że możemy zapomnieć o Farmie. Mieli też zabronić przebywania w osi pasa (miejscówka na drodze).
Zwróciłeś może uwagę ostatnio czy stali tam ludzie? Szkoda by było. w 2018 RAF będzie miał swoja "setke" różne wiewiórki ćwierkają, że ma być mega impreza.
Jeżeli nie będzie farmy, a byłbym pierwszy raz to zastanowił bym się na jednak nad FRIATem choćby jeden dzień np. z MACH1 albo po jego pobliżu. gdzieś po prawej stronie.
Grandstand moim zdaniem to niewypał. daleko od pasa, od osi pokazu... i ciasno. to jeszcze takie moje trzy grosze. ;)
hesja:
ja myslalem o grandstand w kontekście FRIAT
oczywiście ten publiczny jest beeeee
Youzi - btw - wbijaj tu bo ważna jest Twoja/Wasza odpowiedz :)
http://spfl.pl/forum/index.php/topic,12086.0.html
Jack S.:
Ech, szkoda, że GBP są takie koszmarnie drogie :(
Ja w przyszłym roku priorytetowo traktuję Moskwę - bo zawsze o tym marzyłem. RIAT może w 2018.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej