FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny

marsjańskie teorie o chooyowych fotografach i świetnym sprzęcie

<< < (14/28) > >>

marsjanin:
Ok wygrałeś, cały moja teza została obalona bo w 20 minut mogę zrobić z amatora pro-fotografa. :D

Szczerze uznałem to za oczywiste że jakąś instrukcję takiemu amatorowi trzeba dać żeby wiedział choć o tym jak aparat łapie ostrość. Nie powiesz mi że 20 minutowy kurs stanowi problem dla ASa ?
Możesz focić jakimś modelem nikona z najniższej półki nie ma to znaczenia czy będzie to nikon czy canon.

larky:
20 minut, z zegarkiem w ręku pod warunkiem, że to będzie amator totalny a nie przechodzący obok fotograf lotniczy bo trafienie na takiego na pokazach jest dość prawdopodobne :D

brovarsky:
najbliższe pokazy w Axalp, możecie zrobić pojedynek

Złoty:

--- Cytat: brovarsky w Wrzesień 28, 2016, 04:19:51 pm ---najbliższe pokazy w Axalp, możecie zrobić pojedynek

--- Koniec cytatu ---
Dałem już stosowne ogłoszenie na fb.

marsjanin:
Spoko Larky może być 20 min z zegarkiem w ręku choć nie rozumiem obaw, to tylko amator z ulicy, sam będziesz mógł go zapytać czy miał kiedyś lustrzankę w ręku, jeśli Ci nie przypasuje to zmienisz na innego :). Oczywiście mam nadzieję że wybierzesz kogoś kto ma 2 ręce, dwoje oczu i ogólnie będzie z nim wszystko OK pod kątem możliwości ruchowych itp.

Zachęcam żeby ktokolwiek zabrał na Axalp coś z najniższej półki z sigmą 70-300 :) set na pewno byłby ciekawy :D
Ja się na Axalp nie wybieram ale jak znajdziecie amatora możecie przeprowadzić eksperyment beze mnie, wierze w uczciwe podejście. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej