FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny

marsjańskie teorie o chooyowych fotografach i świetnym sprzęcie

<< < (27/28) > >>

marsjanin:
Jack nic nie przekręcam. Opisuję tylko że nie mogę z góry założyć nie wiedząc co brałeś pod uwagę, że czegoś nie brałeś :) Nie chodzi mi o to czy stałeś źle czy dobrze. Ja nie byłem na miejscu więc nie wiem gdzie stałeś i nie mogę założyć z góry że stałeś w złym. Mam prawo zakładać że skoro jesteś doświadczony, to stałeś w najlepszym miejscy popijając najlepsze piwko. Wiesz o co mi chodziło ?

szamal:

--- Cytat: marsjanin w Wrzesień 29, 2016, 09:28:15 am ---...iż bez dobrego sprzętu nie ma dobrego zdjęcia, nigdy tak nie twierdziłem. A kilka razy już zaznaczałem że dobre zdjęcie można zrobić wszystkim.

--- Koniec cytatu ---

Marsjanin to jak można interpretować Twoje słowa:
"Jakość fotografii lotniczej zależy od 2 czynników:
1. Najważniejszy to profesjonalny sprzęt którym robione są zdjęcia
2. Profesjonalny soft w którym obrabiane są zdjęcia i umiejętność obsługi tego softu."

Zaczynasz kręcić chłopie ;)

Jack S.:

--- Cytat: marsjanin w Wrzesień 29, 2016, 09:37:02 am ---Jack nic nie przekręcam. Opisuję tylko że nie mogę z góry założyć nie wiedząc co brałeś pod uwagę, że czegoś nie brałeś :) Nie chodzi mi o to czy stałeś źle czy dobrze. Ja nie byłem na miejscu więc nie wiem gdzie stałeś i nie mogę założyć z góry że stałeś w złym. Mam prawo zakładać że skoro jesteś doświadczony, to stałeś w najlepszym miejscy popijając najlepsze piwko. Wiesz o co mi chodziło ?

--- Koniec cytatu ---

Toż piszę, że złe miejsce i brak refleksu, a nie aparat. Na  100%

wilk:
Co by skrócić dywagacje, to można być rzemieślnikiem lub artystą.
Pierwszy potrzebuje najlepszego sprzętu i warsztatu, ale dalej będzie miał tylko super wyrób.
Drugi często nie przywiązuje tak wielkiej wagi do narzędzi, ale tworzy wielką sztukę.
Tak w skrócie to widzę.

hesja:
w tej sytuacji chyba najlepszym wyjściem będzie zamknięcie wątku bo stał się nierozwojowy......
zgoda?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej