...i nie wiadomo kiedy szczelił jak z bata następny rok naszej działalności.
To i ja nie będę pisał zbędnych poematów, tylko krótko i na temat. Jesteśmy jak WOŚP, z każdym rokiem bijemy rekordy
W 2016 odbyliśmy ok. 80 wypraw (i to jak do tej pory najlepszy nasz rezultat) - do naszych zaprzyjaźnionych baz lotniczych, na różnego rodzaju pikniki lotnicze, airshowy i inne imprezy fotolotnicze. Mamy z tego mega dorobek zdjęciowy opublikowany na naszej stronie. Zostało do wrzucenia kilka fotorelacji, ale w związku z tym, że cały czas dokładamy starań aby serwer chodził na tip top, to trzeba jeszcze chwilę poczekać, aby zamknąć na www ubiegły rok.
Dzięki
Rzepce, który dwoi się i troi, aby nasz fanpejcz na szajzbuku chodził na najwyższych obrotach, mamy dokładnie 9252 fanów - polubiaczy
Myślę, że w tym roku pęknie 10k i... znów będzie okazja %%%
Carlito... ma prawa ręka
Dzięki za nieocenioną pomoc przy selekcji zdjęć do dorobku. To dzięki Tobie mamy wybrane najlepsze zdjęcia do fotorelacji
Rzepka... ma lewa ręka
Dzięki wielkie za pomoc również. Robisz straszny wicher na tym fanpejczu i mega robotę, co widać po stale rosnących lajkach
Spad i
lmk... moje lewe i prawe oko opatrzności
Dzięki chłopaki za Wasze poświęcenie przy poprawianiu nadesłanych relacji
Wbrew pozorom, to ta robota lekką nie jest
Reszcie dziękuję, że jesteście, bo bez Was i Waszych super zdjęć, Waszej pisaniny relacji, newsów to by była czarna dupa, smutek i nostalgia...
W nowym roku życzę jeszcze więcej okazji do zrobienia jeszcze bardziej zajebistych zdjęć, a ja.... Was z nich rozliczę w odpowiednim momencie
idziękujębardzo