Oceniłem i ja, więc ode mnie kilka groszy również
.
Carlito - jest mocno nieostro, szczególnie 91 i 92, które musiałem pojechać i zaniżyły ocenę ogólnie. Czasem trzeba takim zdjęciom powiedzieć gorzkie "papa". 66,79%
Helmut - ZH. Niestety brakuje tu jakości, kadrów, pomysłu. 27,88%
krispol - zmiażdżyłeś mnie tymi zdjęciami. Jest pięknie, delikatnie. Jedyne co dalej... to szukać coraz ciekawszych momentów/motywów. Postproces, fotografowanie i kadrowanie u mnie na poziomie b. wysokim. 80,63% z 16 zdjęć to piękny wynik.
lukasz_tur - 31 mi się podoba wyjątkowo, 36 faktycznie chyba miałeś słabszy dzień, bo kadr kompletnie niezrozumiały
. Ogólnie troszkę nierówno (lepsze zdjęcia przeplatają się z gorszymi). 63,25%
Maximus - bardzo ładne zdjęcia, ale z obróbki m.z. powinieneś zdjąć troszkę suwaka, przeostrzenia są po prostu wyraźne. Dla mnie naj 44 i... 43. 79,17%
Rajmund - zwróć uwagę na kadrowanie i ostrość, czyli w sumie ZH. 65,00%
Slawol - jest parę smaczków i jest parę fotek do przekadrowania m.z. Ogólnie b.fajny zestaw. 58%
Spad - własnie jakoś mocno miękko. Poza tym spadowy poziom utrzymany. 72,81%
Szamal - za fotografowanie i obróbkę masz u mnie prawie maxy, tu nie mam co dyskutować bo to Ci idzie jak mało komu. Za kadrowanie w większości też jest wysoko. Ocenę zaniżają Ci supery, czyli tzw. wow. Czyli w zasadzie tu też za hesją. Jesteś mega-technikiem, któremu brakuje odrobiny szaleństwa
. 78,38%
Rocco - jest nierówno, od bardzo fajnego, przez średnie, do słabszych zdjęć. 24 i 25 są takie... niedorobione
. 21 i w sumie 22 są git! 73,50%
Zibi - jest zibiowy poziom, czyli z przyjemnością się ogląda. 79,17%