IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Wywiad donosi
info mocno nie prawdopodobne....
hesja:
no Lesiowi sie ewidentnie pomylilo :)
deoc zawsze na Ciebie liczyc mozna
fajne masz to A-10 w tym B&W
ale jak fociles to jeszcze nie bylo kolorowych klisz co nie?
:D
deoc:
klisza... kielisza... kieliszka?
to byly piekne czasy... fociło sie na trzeźwo...pokazy na polu... cos jak NATO DAYS, albo czwartek w Axalp 2009 - dla małych grup - maks. 5 osób ;)
sqpien:
--- Cytat: deoc w Wrzesień 20, 2010, 12:40:04 pm ---klisza... kielisza... kieliszka?
--- Koniec cytatu ---
No nie, pierw Hlynur nie rozpoznaje A10, no to może jeszcze, ale po Ostravie ja mam uwierzyć że Deoc nie wie co to kieliszek????
Eskimos:
--- Cytat: sqpien w Wrzesień 20, 2010, 06:11:04 pm ---
--- Cytat: deoc w Wrzesień 20, 2010, 12:40:04 pm ---klisza... kielisza... kieliszka?
--- Koniec cytatu ---
No nie, pierw Hlynur nie rozpoznaje A10, no to może jeszcze, ale po Ostravie ja mam uwierzyć że Deoc nie wie co to kieliszek????
--- Koniec cytatu ---
Deoc po Ostrawie to nie potrafi napisać "kieliszek", jeszcze nie doszedł do siebie :P
sqpien:
--- Cytat: Eskimos w Wrzesień 20, 2010, 07:37:04 pm ---
--- Cytat: sqpien w Wrzesień 20, 2010, 06:11:04 pm ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Deoc po Ostrawie to nie potrafi napisać "kieliszek", jeszcze nie doszedł do siebie :P
--- Koniec cytatu ---
Eskimos a co Ty możesz wiedzieć o Deocu i kieliszku...... (zwłaszcza w Ostravie....)
w tym wątku mała pomoc, jak sie robi Cole Light
"W polu z oziminą czyli NATO days od kuchni."
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej