ZDJĘCIA INNE > Ludzie

MarSowe Paradizo tym razem na poważnie.

(1/2) > >>

MarS:
Na początku  to muszę przeprosić dziewczyny, bo wyznaczony przez hesje - dwutygodniowy termin na przesłanie zdjęć, okazał się dla mnie za krótki - bo nie mam jeszcze za bardzo co wysyłać, ale obiecuje nadgonić w przyszłym tygodniu.

Tu mała próbka moich wypocin w temacie modelkowym, i proszę o konkretne uwagi.

1.

2.

3. To nie wiem czy się łapie pod modelkową tematykę warsztatów ;) ....

4. .... jak i nie wiem skąd się tam wziął osioł ze Shreka  ???

Amon:
1. Fajna fotka i pomysłowy układ rąk. Cały czas się zastanawiam czy ta słoma w pd jest potrzebna. Z nóg się takie kikuty zrobiły. No nie wiem.
2. To mi się bardzo podoba. Różnice w ostrości na oczach nie przeszkadzają mi w tym wypadku.
3. Nie wiem czy lepszy ten ryczący konik czy ten mały atakujący z dołu. Fota świetna, ale te zwierzaki odwracają uwagę od modelki. Od małego po prostu nie mogę się oderwać, no coż zrobić... :)
4. A i tu mina konia zabija minę modelki. Również świetne. Żyła na szyi mogłaby zostać nieco "złagodzona".

Generalnie super.

hesja:
:)
na 1 przeszkadza mi bardzo ta "kupa" w PD. Raz ze ma inny-dziwny kolor dwa ze geometrycznie zaburza odbior
2. piekny kadr i pieknie Daniela wyglada - przeszkadza mi rozmycie, ktoremu ulegly rowniez oczy
3 i 4 pieknie klimatyczne ale bardziej koniki przyciagaja uwage, fotki jako takie super :)

kichu:
odnosnie 1 i 2 moje odczucia pokrywaja sie z tym co pisza koledzy

a 3 i 4 to rewelacyjny backstage :)

Qna:
Za kolegami :)

powiedzcie tylko kto oskórował mojego dalekiego kuzyna...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej