ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo wojskowe

Fotolotniczy raj cz. 2

<< < (4/5) > >>

Carlito:

--- Cytat: brovarsky w Sierpień 30, 2016, 07:31:35 pm ---
--- Cytat: szamal w Sierpień 30, 2016, 07:21:06 pm ---ale ja się nie znam, ja od lania betonu jestem  ;)

--- Koniec cytatu ---
nie bądź taki skromny... nie zapominaj, że jesteś również fachowcem od grillowania na nieostrej trawie ;)

--- Koniec cytatu ---

tudzież od szybkich, niezapowiedzianych wizyt w Maku  :P

Rzepka:
Co tu pisać... :P Pięknie! :)

Frodo:
Kadry moim zdaniem słabe i oklepane, obróbka przyziemna.

A poważnie to cieszę się bardzo, że ta sesja stała się faktem, możliwe, że również swego rodzaju ukoronowaniem Twojej pasji i zamiłowania do lotnictwa. Zdjęcia są kapitalne, można patrzeć godzinami. Cieszę się, że wyszła spod Twojej ręki, bo dzięki temu na długo, długo pozostanie w pamięci. Mam również nadzieję zobaczyć te prace kiedyś w słusznej wielkości -  co najmniej takiej jakie można było oglądać na wystawie chociażby w  Sukcesji łódzkiej.

Błędy?
Nie wiem, może są, ja ich nie znalazłem...
Nie szukałem ich, dla mnie liczy się impresja, można złamać wszelkie zasady, a i tak wzroku oderwać nie można...

Jeszcze raz szczerze gratuluję!

wilk:
Część 2 mi się baaardziej widzi od 1 :); no i chmurexy są piękne i groźne jak Jastrzębie :)

Frodo:
To tak, żeby na lizusa nie wyjść  :P

Przeczytałem cały blog kilka razy, opisy są świetne.
Może kiedyś będę miał okazję dowiedzieć się więcej o odczuciach Sławka przed, po i w trakcie lotu - na www jest, ale chętnie poczytałbym więcej.
Może jakaś książka ze wspomnieniami fotolotniczymi?
Uzbierałoby się pewnie mnóstwo ciekawych fotoopowieści.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej