ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo wojskowe

Fotolotniczy Raj cz. 1

<< < (9/10) > >>

hesja:

--- Cytat: szamal w Sierpień 19, 2016, 11:01:32 pm ---Hesja, Ty wiesz ze jesteś "the Best"

--- Koniec cytatu ---
ej Stary znamy się od lat i Ty Wiesz, że to nieprawda - ani wiem ani jestem i do tego zawsze się odżegnuję od takich określeń w fotografii
bo tu nie ma tych the best tych z 2 i trzecim miejscem....

Zawsze pisząc o kimś, że jest the best - ściągasz na niego nieprzychylność tych, którzy za "the best" się sami uważają
więc... na pewno ani nie jestem a już na 1000% się nie czuję
Wręcz przeciwnie - z każdym rokiem widzę więcej ile mi brakuje do tego jaki chciałbym być :/

--- Cytat: szamal w Sierpień 19, 2016, 11:01:32 pm ---jednak dla mnie twoje "the Best of the Best" ever, jest tu: www.hesja.pl  ;)

--- Koniec cytatu ---
czyli gdzie? :)

szamal:
No właśnie jak otwierasz stronę i na dzień dobry ten Miguś gdzieś na Danią, mnie ta fota rozwala :)

marsjanin:
Skromność skromnością Hesja, ale jednak dorobek jaki wypracowałeś stawia Cię w roli "The Best". Jeśli chciałbyś z tym walczyć musiałbyś oddać sprzęt kolegom (możesz dać mi, na pewno się nie zmarnuje :) ). I za kilka lat może ktoś Cię z dorobkiem dogoni.

O ile możesz zaprzeczać że nie jesteś "The Best", to wątpię, żebyś potrafił tego dowieść :)

hesja:
dorobek jest niemały - fakt
ale.... właśnie to jeżdżenie wszędzie i poznawanie innych daje skalę
i jak się widzi dorobki innych to pozostaje tylko podwinąć ogon i... działać dalej :)

ja sobie nigdy nie wybaczę, że miałem takie w przeszłości wielkie dziury czasowe w fotografowaniu....
tyle dni leżałem sobie na trawce przy MiGach-23 i podglądałem starty/lądowania i wszystko wszystko w Redzikowie
a aparat leżał i się kurzył...
to samo z MiGami-21
tylko kilka zdjęć z Goleniowa bo sobie z chłopakami chcieliśmy pamiątkowe foty porobić....

Amon:
Generalnie, to można sobie odpalić słownik synonimów i wpisać "zajebiście".
Nie popsułeś tej roboty moim zdaniem, a wycisnąłeś co się dało. Wiele genialnych kadrów, które pewnie przez wiele lat będą pojawiać się tu i ówdzie ;).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej