ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo wojskowe

www.napaloneosiemnastki.epks.pl

<< < (3/5) > >>

Helmut:

--- Cytat: brovarsky w Lipiec 10, 2016, 03:48:38 pm ---
--- Cytat: Helmut w Lipiec 10, 2016, 03:02:08 pm ---monitor od wczoraj mam ogarnięty więc chyba się nie znam ale według mnie to wszystkie które są w ruchu są rozmazane (oczywiście nie chodzi mi o tło)

--- Koniec cytatu ---
Myślisz, że ja się znam? Może i rozmazane, bo monitor mój nie jest ogarnięty ;) Na lapku robię, czekam na nowe okulary więc może i różnica jakaś jest w odbiorze. Następnym razem będzie lepiej, promiss ;)

--- Koniec cytatu ---

ahahahahah dobre  :D ale ok trzymam za słowo  ;)
ps: gust każdy ma swój

MarS:
Brovar - dla mnie troche poprzesuwakowałeś .... czesto kiedy suwaki dobrze robią samolotowi to masakruja tło i dlatego  imho kiedy sie chce mocno posuwakowac warto lobic to lokalnie a ni po całości .... zobacz np na foto nr  2 na czubki drzew na styku z drzewami ... mi to sie nie widzi z reszta nie tylko na 2
i o ile całość bardzo fajna  w sensie kadry kolorki suwaki na samolocie to tło gdzieniegdzie  dostało za bardzo w d...

Hornet:
Dla mnie fantastic ! Uwielbiam ten samolot, szczególnie na innym tle niż Alpy

Carlito:
Generalnie Za MarSem, fajne kadry, super samolot, tylko to tło w sensie trawa za bardzo miejscami pojechana
Tak se kwękam, bo zazdroszczę tego wypadu...  ;)

Słowik:
Ładnie wyszły te łosiemnastki  :) Dla mnie tylko chyba jedynka za ciut bardzo posuwakowana.. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej