IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Wywiad donosi

defilada powietrzna 8 lipca w Wawie

<< < (3/7) > >>

Helmut:

--- Cytat: Frogi w Czerwiec 30, 2016, 07:57:44 am ---A wybiera się ktoś tam z Warszawy lub okolic w poniedziałek bądź w dzień defilady? :) Co do poniedziałkowych treningów to nie jest jeszcze jasne, o której to będzie godzinie, domyślam się, że jakieś info jeszcze się pojawi czy dzwonić pod numer organizatora? :)

--- Koniec cytatu ---

Ja z kumplem najprawdopodobniej będziemy od pon do pt co dzień

Frogi:

--- Cytat: Helmut w Czerwiec 30, 2016, 11:39:58 am ---
--- Cytat: Frogi w Czerwiec 30, 2016, 07:57:44 am ---A wybiera się ktoś tam z Warszawy lub okolic w poniedziałek bądź w dzień defilady? :) Co do poniedziałkowych treningów to nie jest jeszcze jasne, o której to będzie godzinie, domyślam się, że jakieś info jeszcze się pojawi czy dzwonić pod numer organizatora? :)

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

Czyli tak profilaktycznie rozumiem, bo niby zapowiedzieli,  że trening w poniedziałek tylko... :)

Helmut:

--- Cytat: Frogi w Czerwiec 30, 2016, 01:45:00 pm ---
--- Cytat: Helmut w Czerwiec 30, 2016, 11:39:58 am ---

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

Czyli tak profilaktycznie rozumiem, bo niby zapowiedzieli,  że trening w poniedziałek tylko... :)

--- Koniec cytatu ---

Tak profilaktycznie na nasłuchu cały czas bo trening do defilady to raz a cała reszta to dwa

Helmut:
a narazie póki co patrząc w niebo widzę hujnię i na miejscu też więc nie wiem czy ktos przyjął zaproszenie :)

bhpchmiel:
Nowe wiadomości:

http://dlapilota.pl/wiadomosci/polska/planowana-kolejnosc-ugrupowan-podczas-defilady-lotniczej-szczytu-nato

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej