ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo wojskowe
Helmutowe ferst step podpłotowe
nurek:
--- Cytat: Carlito w Maj 11, 2016, 11:20:36 am ---[...] będziesz musiał zmienić sobie nicka na coś a'la Holzhelmut :P
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: hesja w Maj 11, 2016, 11:23:37 am ---ale Drzewołaz też ładnie :)
tak po naszemu :)
--- Koniec cytatu ---
U Zibiego to po naszemu chyba wygrywa Holzhelmut. ;-)
I przyznaj się tu człowieku a łacha będą drzeć do końca świata. Koledzy.
PS. Drzewołaz a nie myślałeś żeby sobie deskę przybić do pnia w charakterze ławeczki? :-)
hesja:
to nie jest tak, że kolega "się przyznał" - przynajmniej ja wcześniej o tym nie słyszałem...
za to wczoraj słyszeliśmy opowieść o 'gościu", którego namierzono zupełnie przez przypadek z wieży jak znajdował się na drzewie po drugiej stronie lotniska
jak to wezwano żandarmerię i jak to... a nie wiem czy mogę więcej pisać
pokojarzyliśmy fakty i zdjęcia i wyszło nam że... to nasz nowy forumowy kolega
ot i historia, której nie wymyśliliśmy
a do Helmuta - masz Ty człowieku szczęście, że to kraj nad Wisłą
w tych nad innymi rzekami i to wcale nie tak daleko od nas byś dziś do nas nie pisał
a w kraju nad Gangesem to pewnie byś już nie napisał wcale
czasem warto pomyśleć
Helmut:
--- Cytat: hesja w Maj 11, 2016, 01:08:17 pm ---to nie jest tak, że kolega "się przyznał" - przynajmniej ja wcześniej o tym nie słyszałem...
za to wczoraj słyszeliśmy opowieść o 'gościu", którego namierzono zupełnie przez przypadek z wieży jak znajdował się na drzewie po drugiej stronie lotniska
jak to wezwano żandarmerię i jak to... a nie wiem czy mogę więcej pisać
pokojarzyliśmy fakty i zdjęcia i wyszło nam że... to nasz nowy forumowy kolega
ot i historia, której nie wymyśliliśmy
--- Koniec cytatu ---
fakt jest taki (już teraz tak trochę na poważnie) że rzeczywiście ja po drugiej stronie lotniska i owszem ale w sumie już dłuuuugo tam nie byłem i tak jak pisałem gdzieś wcześniej nie na drzewie tylko w bramie awaryjnej takiej samej jak na podejściu od 027 (czyt. Jakubowa) gdzie jest normalne bezproblemowe dojście a jak i też już gdzieś pisałem miejscówka jest znana większej ilości ludzi a nie tylko mnie. I jeszcze dodam że NIGDY w okolicy lotniska ja osobiście nie miałem styczności z żandarmami. i jeszcze tak na szybko w innych krajach nie zbliżał bym się z aparatem do ogrodzenia a że to Polska... hesja napisz dalszy ciąg historii bo sam jestem ciekaw
Dyziek:
Czyli Helmut to nie Drzewozdobywca;) czar prysł;)
hesja:
a no to nie wiem - Ty nie wchodziłeś na drzewa?
może to o kogo innego chodzi choć perspektywa zdjęć wydaje sięwyższa ale to może być zludzenie
no ktoś wlazł na drzewo przy płocie i go zaproszono na ziemię :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej