ZDJĘCIA INNE > Martwa natura
Najlepsza kompozycja EVER
deoc:
chciałbym usłyszeć historie tego zdjęcia
Amon:
Siła tkwi w szczególe... tam Ci się gwoździk przy listeweczce nie dobił :). Trza młoteczkiem poprawić ;).
Złoty:
--- Cytat: deoc w Kwiecień 12, 2016, 02:07:00 pm ---chciałbym usłyszeć historie tego zdjęcia
--- Koniec cytatu ---
Prawdziwa historia zawarta jest w poście Kicha i zaczyna się słowami "Szumią kłaki"
Carlito:
--- Cytat: Amon w Kwiecień 12, 2016, 02:11:03 pm ---Siła tkwi w szczególe... tam Ci się gwoździk przy listeweczce nie dobił :). Trza młoteczkiem poprawić ;).
--- Koniec cytatu ---
ten detal przyciągnął również mój wzrok, po głębokiej zadumie myślę że to wkręt z łbem płaskim...
i to jego niedokręcenie... stan nieokreślonego napięcia we mnie czyni...
MarszalekPhoto:
Dużo bym się nacytował, dlatego postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania.
Niestety gwóźdź być może po dziś dzień tam leży i raczej go nie wkręce, gdyż jest na łajbie chyba w porcie w Rynie. Cóż historia zdjęcia jest dosyć nietypowa.
Rok 2014 16 lipca płynę łódką gdzieś na Mazurach, zauważam leżący aparat taty, biorę go i jako jeszcze świeżo upieczony 10-latek cieszę się, że mam taki sprzęt w ręce ( dla wiadomości dorosłem ;) ).
I szczęśliwy focę co popadnie i akurat w kadrze pojawił się bidon i ręcznik kuchenny i TADAM. To historia tego zdjęcia :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej