ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo cywilne

EPLL

<< < (2/3) > >>

nurek:
Swiat przylatuje już od dawna.
To w sumie fenomen socjologiczny z tymi tłumami pod płotem, bo ani nic specjalnego się nie dzieje, ani loty za częste nie są.
Ot media zrobiły sensacje Okęcie na Lublinku.

Ostatnie ujęcie bardzo fajne. Sam się wczoraj na takie zasadziłem, ale w sumie moje lepsze nie jest. :))

Nuras

Koper:
1 i 5 bomba... co do bonusu to szkoda że pod EPMM nie ma takich tłumów... 8)

kifcio:

--- Cytat: Koper w Wrzesień 12, 2010, 03:00:31 pm --- szkoda że pod EPMM nie ma takich tłumów... 8)

--- Koniec cytatu ---

jeszcze czego >:( , jeszcze może niech za miejscówki zaczna oplaty pobierać i rezerwacje na tydzien przed robić trzeba bedzie

look:

--- Cytat: nurek w Wrzesień 12, 2010, 08:58:28 am ---Swiat przylatuje już od dawna.
To w sumie fenomen socjologiczny z tymi tłumami pod płotem, bo ani nic specjalnego się nie dzieje, ani loty za częste nie są.
Ot media zrobiły sensacje Okęcie na Lublinku.

Ostatnie ujęcie bardzo fajne. Sam się wczoraj na takie zasadziłem, ale w sumie moje lepsze nie jest. :))

Nuras

--- Koniec cytatu ---

...no nic specjalnego. Ot ladowanie- start i tak w kolko  :P
Czesto moze i tez nie jest, ale gdy porownac "normalna" sobote z 6 samolotami do soboty z 4 wrzesnia z prawie 40 samolotami to SIE DZIEJE!!!
Dzieki wszystkim za komenty.
Pozdro!

nurek:
eee... no spoko też obfociłem stare śmieci z każdej strony w minioną sobotę. Tłum pod 25 to dla mnie fenomen :-)
Niestety najlepsze miejscówki koło straży wymagają dłuugiej drabiny. Ech gdzie te czasy gdzie nie było płotu.
Też mam prawdziwego er fors łan z prawdziwym prezydentem. może w tygodniu uda mi się go zrobić.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej