IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Imprezy lotnicze
Axalp 2016 - 12-13.10
Frogi:
W sumie to szansa, że będą jakieś treningi to jest jedynie 10 i 14.10 ;)
Rzepka:
--- Cytat: Frogi w Październik 01, 2016, 08:05:07 pm --- W sumie to szansa, że będą jakieś treningi to jest jedynie 10 i 14.10 ;)
--- Koniec cytatu ---
A dlaczego tak?
W sumie to ma to swoje plusy bo droga na górę powinna być otwarta :) i jeśli faktycznie będą latać, to cała najlepsza akcja (czyli strzelanie) w Axalp się odbędzie. Zostaje tylko nadzieja, że faktycznie będę latać na poligon... Tak czy siak na KP trzeba cisnąć :)
Frogi:
--- Cytat: Rzepka w Październik 01, 2016, 08:10:16 pm ---
--- Cytat: Frogi w Październik 01, 2016, 08:05:07 pm --- W sumie to szansa, że będą jakieś treningi to jest jedynie 10 i 14.10 ;)
--- Koniec cytatu ---
A dlaczego tak?
W sumie to ma to swoje plusy bo droga na górę powinna być otwarta :) i jeśli faktycznie będą latać, to cała najlepsza akcja (czyli strzelanie) w Axalp się odbędzie. Zostaje tylko nadzieja, że faktycznie będę latać na poligon... Tak czy siak na KP trzeba cisnąć :)
--- Koniec cytatu ---
Tak z tego oświadczenia ich wynika z tego co wyczytałem. Pytanie brzmi, którego dnia zaryzykować i uderzać na Wildgarst... Oczywiście na miejscu dojdzie jeszcze kwesta pogody :)
Rzepka:
Ja to widzę tak (oczywiście w wersji optymistycznej), że treningi są cały tydzień a odwołane są "tylko" pokazy :)
novy:
Witam wszystkich miłośników Axalp. Rok temu byłem w Axalp wiec kojarzę Waszą ekipę z widzenia. W tym roku też sie wybierałem ale niestety...
Pytam Was jako bardziej doświadczonych, czy myślicie że jest cień szansy zobaczyć cokolwiek w tym roku?
Z oficjalnego komunikatu wynika, że zarówno pokazy jak i ćwiczenia od 11-13 są odwołane.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej