IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Imprezy lotnicze
Ostrava NATO Days & Czech Air Force Days 2016 (17-18.09.2016)
kifcio:
--- Cytat: Arturo w Luty 26, 2016, 12:42:17 pm ---no to jadziem na sobotę
Kifcio a z piątku na sobotę nie dasz rady?
--- Koniec cytatu ---
teraz nie odpowiem zobowiazujaco
bliżej imprezy będę wiedzial
norek:
Witam panowie. W tym roku planuję wybrać się na NATO Days i nawet już z miesiąc temu zarezerwowałem sobie miejscówki. Kilka, żeby mieć z czego wybrać już przed samymi pokazami :) Czy ktoś z Was kojarzy może takie lokale:
- Residence Slezská w Ostravie
- Penzion Freuduv sen Pribor
- Motobar u Hanky Bravantice
i ma jakieś pozytywne/negatywne opinie?
Rocco:
--- Cytat: norek w Marzec 04, 2016, 10:03:15 pm ---Witam panowie. W tym roku planuję wybrać się na NATO Days i nawet już z miesiąc temu zarezerwowałem sobie miejscówki. Kilka, żeby mieć z czego wybrać już przed samymi pokazami :) Czy ktoś z Was kojarzy może takie lokale:
--- Koniec cytatu ---
nie znam okolic zupełnie więc nie doradzę, ale jak już wybierzesz coś dla siebie to nie kasuj reszty rezerwacji, być może podłącze się pod którąś ;)
Way:
Ja z namiotem przyjade :)
norek:
--- Cytat: Wolik w Marzec 05, 2016, 09:38:16 am ---
--- Cytat: norek w Marzec 04, 2016, 10:03:15 pm ---Witam panowie. W tym roku planuję wybrać się na NATO Days i nawet już z miesiąc temu zarezerwowałem sobie miejscówki. Kilka, żeby mieć z czego wybrać już przed samymi pokazami :) Czy ktoś z Was kojarzy może takie lokale:
--- Koniec cytatu ---
Spox. Miałem na uwadze to, że ktoś inny może być zainteresowany ;) Zastanawia mnie też które miejsce jest najlepsze jeśli chodzi o dojście/dojazd do lotniska. Bo stać 2h w korku żeby przejechać 2 km to mi się nie uśmiecha...
nie znam okolic zupełnie więc nie doradzę, ale jak już wybierzesz coś dla siebie to nie kasuj reszty rezerwacji, być może podłącze się pod którąś ;)
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej