IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Imprezy lotnicze

Ostrava NATO Days & Czech Air Force Days 2016 (17-18.09.2016)

<< < (79/106) > >>

Jack S.:

--- Cytat: Carlito w Wrzesień 12, 2016, 12:27:22 pm ---
Nie da się, stracisz początek pokazów.

--- Koniec cytatu ---

Carlito, jesteś tego pewny? Rok temu w sobotę rano sfociłem statykę [auto postawilismy przy glownej bramie], zjadłem parę bramborrakóww i langosza, kupiłem naszywki i poszedłem pod radar drugą bramą. I bez problemu zdążyłem na dynamikę, niczego nie przegapiłem [poza lądowymi]

Carlito:

--- Cytat: Jack S. w Wrzesień 12, 2016, 02:10:24 pm ---
--- Cytat: Carlito w Wrzesień 12, 2016, 12:27:22 pm ---
Nie da się, stracisz początek pokazów.

--- Koniec cytatu ---

Carlito, jesteś tego pewny? Rok temu w sobotę rano sfociłem statykę [auto postawilismy przy glownej bramie], zjadłem parę bramborrakóww i langosza, kupiłem naszywki i poszedłem pod radar drugą bramą. I bez problemu zdążyłem na dynamikę, niczego nie przegapiłem [poza lądowymi]

--- Koniec cytatu ---

Piszę o swoich doświadczeniach. Lat temu 3 lub 4 zrobiłem tak jak Ty i austriackiego EF2000 oglądałem ze statyki.

Jack S.:
Czyli de facto wszystko zależy od tego, czy brama od Petrivaldiku będzie otwarta, tak/?

Carlito:

--- Cytat: Jack S. w Wrzesień 12, 2016, 02:22:49 pm ---Czyli de facto wszystko zależy od tego, czy brama od Petrivaldiku będzie otwarta, tak/?

--- Koniec cytatu ---

Bardziej bym napisał, że wszystko zależy od tego co będzie latało jako pierwsze i czy pojawi się punktualnie. No i czy ci na tym czymś zależy :-)
Bramka od Petrvaldiku trochę skraca drogę, ale bez przesady...

W tym roku dochodzą jeszcze kontrole bezpieczeństwa, które mogą zabrać sporo czasu.

ponuryy:
Ja w sumie mam mało doświadczenia bo tylko z ubiegłego roku i tak jak pisze Jack S. dało rade na spokojnie z rana zrobić statykę, podskoczyć na buraki a i tak jeszcze czekaliśmy na pokazy.

Chociaż patrząc na tegoroczny plan to może się okazać, że będzie to niewykonalne bo od samego początku będzie coś latać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej