IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Imprezy lotnicze
Ostrava NATO Days & Czech Air Force Days 2016 (17-18.09.2016)
Mori:
--- Cytat: Sławol w Sierpień 29, 2016, 06:24:19 pm ---
--- Cytat: mori w Sierpień 29, 2016, 08:52:42 am ---Łooołłł.... Sławol widzę że muszę od Ciebie tantiemy za prawa autorskie do avatara pobierać :)
--- Koniec cytatu ---
Nie rób scen, grzecznie pytałem o wykorzystywanie zdjęć ;D
--- Koniec cytatu ---
No ładnie.
Zdjęcia podbiera, powiedzonka podbiera. Jak żyć ja się pytam? jak żyć? :):):)
A niech ci te fotki na zdrowie wyjdą i oby było okazji na więcej. Jak je będę widział to tylko same dobre wspomnienia będą.
Zgodnie z ustaleniami ...róbta co chceta ... :)
Sławol:
--- Cytat: mori w Sierpień 29, 2016, 08:26:43 pm ---Zgodnie z ustaleniami ...róbta co chceta ... :)
--- Koniec cytatu ---
Sceny też mogę robić?
bhpchmiel:
--- Cytat: szyszmen w Sierpień 29, 2016, 07:11:40 pm ---Takie może trochę nie wpasowane w aktualny wąteka ale jakoś jako nowicjusz chyba nie ogarniam szukajki :P Mam zasadnicze pytanie, a dokładniej jak to wygląda z wjazdem na "pole" ? Od strony wsi rozumiem, ale o której zamykany/otwierany jest tam ruch bo jak sie domyślam to pewnie najlepiej wcześnie rano ale o której da radę wyjechać ? A coby nie było nie chodzi o to że się nie chce iść z buta z parkingu tylko tak jakby "siła wyższa". ::) ;)
--- Koniec cytatu ---
Jak ruszy w pole kombajn, to my za nim - ze śpiewem na ustach "kiedy ranne wstają zorze" :))) :P ;D
szyszmen:
;D ;D a jak z wyjazdem :o ? bo to w sumie ważniejsze troszkę,
bhpchmiel:
--- Cytat: szyszmen w Sierpień 29, 2016, 11:07:19 pm --- ;D ;D a jak z wyjazdem :o ? bo to w sumie ważniejsze troszkę,
--- Koniec cytatu ---
Teraz na czasie jest wyjazd lawetą :P ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej