IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Imprezy lotnicze
Ostrava NATO Days & Czech Air Force Days 2016 (17-18.09.2016)
Carlito:
W zeszłym roku na buraczanym polu ludzie stawiali namioty. Czy będzie można w tym roku-tego Ci nikt nie zagwarantuje...
larky:
--- Cytat: Helmut w Lipiec 14, 2016, 08:41:02 pm ---miejsc do kimania w okolicy na pewno już nie ma dlatego moje pytanie brzmi czy da radę w okolicy postawić namiot bez stresowo bo w samochodzie to tak średnio mi się widzi zwłaszcza że to nie kombi a i jeszcze nie wiem czy dostanę urlop ale spoko zobaczy się?
--- Koniec cytatu ---
Są. U mnie.
Mori:
--- Cytat: Helmut w Lipiec 14, 2016, 08:41:02 pm ---miejsc do kimania w okolicy na pewno już nie ma dlatego moje pytanie brzmi czy da radę w okolicy postawić namiot bez stresowo bo w samochodzie to tak średnio mi się widzi zwłaszcza że to nie kombi a i jeszcze nie wiem czy dostanę urlop ale spoko zobaczy się?
--- Koniec cytatu ---
W zeszłym roku przez trzy dni obozowaliśmy namiotem na buraczanym polu pod samym radarem. Nikt nas nie przeganiał. Ale czort wie jak to będzie w tym roku.
brovarsky:
--- Cytat: mori w Lipiec 15, 2016, 09:06:05 am ---
--- Koniec cytatu ---
W zeszłym roku przez trzy dni obozowaliśmy namiotem na buraczanym polu pod samym radarem. Nikt nas nie przeganiał. Ale czort wie jak to będzie w tym roku.
--- Koniec cytatu ---
do dzisiaj pewnie jajka Wam się świecą ;) :D
wilk:
--- Cytat: brovarsky w Lipiec 15, 2016, 11:10:01 am ---
--- Cytat: mori w Lipiec 15, 2016, 09:06:05 am ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
do dzisiaj pewnie jajka Wam się świecą ;) :D
--- Koniec cytatu ---
Jak by im zostały to by świeciły ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej