IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Imprezy lotnicze

Ostrava NATO Days & Czech Air Force Days 2016 (17-18.09.2016)

<< < (21/106) > >>

eSKa:

--- Cytat: brovarsky w Kwiecień 29, 2016, 09:59:47 pm ---W tamtym roku Sylwek dojeżdżał w buraki rowerem... Jeśli mogę mieć do Ciebie prośbę, to przyjeżdżaj teraz takim sprzętem ;D

--- Koniec cytatu ---

Z zaproponowanego sprzętu rozpoznaję jedynie jegermajstra. Masz go u mnie!
Reszta to jakaś berbelucha...

Frogi:
+ Solo Turk

EDIT: Zapomniałem, że to stary news ;)

Olecki:
Ostrawa w tym roku zapowiada się zarąbiście ale koledzy i koleżanki pohamujcie entuzjazm bo nasi bracia Czesi mogą strzelić sobie i nam w kolano:
http://ostrava.idnes.cz/nekteri-komuniste-jsou-proti-ostravskym-dnum-nato-fxl-/ostrava-zpravy.aspx?c=A160329_2235402_ostrava-zpravy_jog

Oby ze względów bezpieczeństwa buraków nie zamknęli.

brovarsky:
nic z tego nie kumam ale też nic i nikt mnie nie powstrzyma żeby iść w buruny ;)

Olecki:

--- Cytat: brovarsky w Czerwiec 11, 2016, 02:11:46 pm ---nic z tego nie kumam
--- Koniec cytatu ---
Kilku lokalnych politykierów miesza - chcą cofnąć dotację na tą imprezę, w Czechach podnieśli poziom zagrożenia terrorystycznego a co za tym idzie zaczynają się bać, że impreza z 200 tyś. widownią może być łatwym kąskiem dla terrorystów i rozważają odwołanie imprezy. Myślą też o zmianie nazwy, wprowadzeniu opłat (jak by się tak stało to na pewno po burakach) i samych takich tam pierdół skutecznie usiłując zasrać jedną z lepszych miejscówek do uprawiania naszego sportu. Rozważają też przeniesienie imprezy za granicę lub przynajmniej na inne lotnisko.  Może więc się tak wydarzyć, że jeśli nawet nie odwołają tegorocznej edycji to może ona być jedną z ostatnich w takiej formie lub w tym miejscu. Ja mam nadzieję, że to tylko kilku pofajdańców z którymi mądrzejsi się szybko rozprawią.

--- Cytat: brovarsky w Czerwiec 11, 2016, 02:11:46 pm ---ale też nic i nikt mnie nie powstrzyma żeby iść w buruny ;)
--- Koniec cytatu ---
Tylko po co w przypadku odwołania lub przeniesienia imprezy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej