IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Imprezy lotnicze
Imprezy lotnicze 2016 - luźne dyskusje
Carlito:
Ja niestety nie.
bronek:
--- Cytat: Carlito w Czerwiec 14, 2016, 10:12:51 pm ---Ja niestety nie.
--- Koniec cytatu ---
A ja myślałem że jestem wyjątkiem ;-)
larky:
--- Cytat: grafo w Maj 13, 2016, 09:54:57 pm ---Cześć wszystkim forumowiczom, jestem tu w prawdzie nowy, ale chciałem zapytać czy jest szansa dołączyć do jakieś ekipy na wyjazd m.in. na Axapl 2016? W razie czego ze swojej strony jestem w stanie zagwarantować m.in. miejsce w samochodzie (a dokładniej 4) :) Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Hmm, obawiam się, że jak to sam określiłeś jesteś "w prawdzie nowy" więc nie widzę dużych szans aby znalazł się ktoś chętny na wzięcie pod swoje skrzydła nowej, nieznanej osoby. To jednak tydzień mieszkania pod jednym dachem.
Podejdź do nas na jakiejś imprezie, pogadaj, daj się poznać to może wtedy... :D
bronek:
--- Cytat: larky w Czerwiec 14, 2016, 11:40:35 pm ---
--- Cytat: grafo w Maj 13, 2016, 09:54:57 pm ---Cześć wszystkim forumowiczom, jestem tu w prawdzie nowy, ale chciałem zapytać czy jest szansa dołączyć do jakieś ekipy na wyjazd m.in. na Axapl 2016? W razie czego ze swojej strony jestem w stanie zagwarantować m.in. miejsce w samochodzie (a dokładniej 4) :) Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Pamiętaj tylko by przed imprezą zadbać oo elementy szybkiej identyfikacji ;-) inaczej możesz zostać szybko usunięty z imprezy :-P
Frogi:
--- Cytat: bronek w Czerwiec 14, 2016, 10:43:04 pm ---
--- Cytat: Carlito w Czerwiec 14, 2016, 10:12:51 pm ---Ja niestety nie.
--- Koniec cytatu ---
A ja myślałem że jestem wyjątkiem ;-)
--- Koniec cytatu ---
Ja też nie planowałem jechać ale dostałem akredytację i grzechem byłoby nie skorzystać, zwłaszcza, że nigdy nie tam nie było :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej