HANGAR PARTY > Hangar Party

ŚWIĄTECZNO - NOWOROCZNIE - BŁĘKITNIE - wątek z życzeniami od i dla wszystkich

(1/11) > >>

hesja:
Kochani - właśnie włączyliśmy ten nasz ulubiony świąteczno-noworoczny wystrój na forum i www.spfl.pl

to jest ten moment kiedy z fotografów i też lotniczych przeistaczamy się (lub tylko przebieramy) w... Mikołajów :))

i...
życzymy sobie

no właśnie

Rodzinnych, ładujących baterie, wesołych, kolorowych, fantastycznych Świąt

a w nowym roku rewelacyjnego światełka, mega oderwań, setek flar i zawsze tego lotniczego szczęścia!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! :)

Dulmen:
Drodzy Bracia i Siostry :)
Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia bogatego Mikołaja i Wszystkiego dobrego !!!
Niech Błękitna Moc  bedzie z Wami !!!:))

Chmieloo:
Wesołych, zdrowych pogodnych i śnieżnych  8)

Jack S.:
Moi drodzy,

Nie dane  mi było poznać wszystkich Was, ale ci, których poznałem zarażają błękitną [pozytywną] energią na odległość...

Nadchodzi czas na składanie świątecznych życzeń, a ja nie lubie życzeniowej masówki. Więc życzenia napiszę samodzielnie.

Zacznę od życzeń noworocznych. W tym roku życzę Wam, tego, by wszelkie postanowienia jakie ustalisz sobie teraz, czy też w sylwestra, urzeczywistniły się w ciągu nadchodzących 12 miesięcy. Życzę zmian, nade wszystko na lepsze. Życzę uśmiechu i tego, by na matrycach zapisywały się klatki gotowe, niewymagające dużej obróbki :)

U mnie, ostatnie 9-10 miesiecy upłynęło dość intensywnie, chciałbym życzyć i sobie i Wam, żeby kolejne 12 było po prostu lepsze od poprzednich, ale gorsze od kolejnych (coby zachować tendencję zwyżkową) :)

Miejcie dookoła siebie dużo ludzi, którzy będą sprawiali, że będziecie mieć powody do uśmiechu, a sami bądźcie takimi osobami dla innych, mimo iż czasami pewnie na optymizm brakuje siły. Ale z moich doświadczeń z błękitną ekipą wiem, że to raczej nie problem.

Życzę też, żeby lista marzeń jednocześnie,  skracała się i wydłużała - skracała na skutek ich spełniania, wydłużała, w skutek stawiania sobie nowych celów.

Święta, same w sobie, będą ciepłe i rodzinne. Niech pozwolą trochę zwolnić i odpocząć, co na pewno przyda się, czy to jeszcze w grudniu, czy też, po świątecznym odpoczynku, przez nadchodzące 365 dni.

Niech zdrowie - bo to przecież ważne - dopisuje.

Wszystkiego uśmiechniętego. Wesołych Świąt i radosnego Nowego Roku, z długimi obiektywami i dużą ilością megapikseli, i adekwatną dawką lotniczego szaleństwa, życzy Jacek :)

darcze:
Z okazji Świat Bożego Narodzenia, życzę Wam na stole dużo jedzenia. By ryba świetnie smakowała i kapusta pięknie się prezentowała. Choinka ślicznie świeciła i każda bombka się mieniła. Byśmy znaleźli pod choinką prezentów moc, w tę świąteczną noc.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej