HANGAR PARTY > Ogłoszenia drobne
N500 f/4 Czeska Okazja
kopeniek:
--- Cytat: eSKa w Listopad 25, 2015, 08:50:57 pm ---kopeniek, dogadałem się z Czechami, przysłali mi go do testów w Ostrawie i jest już mój
dzięki za informację, bardzo się przydała... podziękuj też w moim imieniu Znajomemu Czeskiemu Koledze
oczywiście masz u mnie duże piwo, czy co tam spożywasz...
na marginesie - stare dobre SPFL, do którego niektórzy coś mają za spożywanie właśnie, znowu się sprawdziło :)
--- Koniec cytatu ---
wow super, że się udało :) no pifffkiem mnie nie zbędziesz :)... gratki
eSKa:
--- Cytat: Jack S. w Listopad 25, 2015, 09:19:30 pm ---W jakim stanie to szkło było eSKa?
--- Koniec cytatu ---
w takim jak na fotkach w linku kopeńka czyli wizualnie OK z normalnymi śladami użytkowania na obudowie (przytarcia), szkiełka bez skaz, bagnet też swoje przepracował, ale trzyma puszkę solidnie
testowałem go sobie na samochodach przed sklepem w Ostrawie, ciemno się robiło i przekonała mnie jakość znaczka forda uchwyconego w ruchu bez redukcji drgań przy 1/160, f4, ISO2000:
cała klatka
crop
optycznie jest więc chyba dobry chociaż jakieś paprochy mogą w nim być o czym Czesi uczciwie mówili, ale mam przecież 6 miesięcy gwarancji
Jack S.:
No to gratulacje nabytku :)
Łukasz Kulik:
--- Cytat: Amon w Listopad 19, 2015, 08:07:04 am ---Ciekawe czy z pękniętą szybką ;).
--- Koniec cytatu ---
A o co chodzi z tą pękniętą szybką?
Carlito:
byla taka jedna sztuka w sto...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej