ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo cywilne
Randka z Marzenką [An-225 w Lipsku]
Jack S.:
12.11 wybrałem się do Lipska, zmierzyć się z moim jednorożcem - Antonowem An-225 Mrija. Samolot zajmuje szczególne miejsce w moim sercu, bo Marzenka to kobieta, na opowieści o której poderwałem moją pierwszą [i niestety - byłą i jak dotąd jedyną] dziewczynę. Tak. Jestem świrem. Wstałe o 5 rano, wyjechalismy do Lipska z Poznania [500 km w jedną stronę], żeby spedzić 2h na miejscu i zobaczyć Antka :)
Ale dość już o tym. Marzenka jest równie piękna :D Nie umiem obiektywnie do tych zdjęć podejść.
1
2 (moje ulubione z tego setu, dzięki Spad i keren za wskazówki obrabiarkowe)
3
4
5
6
7
8
9
Bonus:
Jack S.:
Ktoś wrzucił nowe zdjęcie na tinypic i chyba podmieniło linka. No to jeszcze raz :D
2.
larky:
2. Zwróć uwagę przy obróbce jak przyciemniasz i kontrastujesz niebo na wyłażące ciemne obwódki (przy kołach, końcówka skrzydła, statecznik). Rzuca się w oczy. Poza tym fajna bryka, nie mam go niestety w kolekcji :)
Jack S.:
--- Cytat: larky w Listopad 16, 2015, 10:37:35 am ---2. Zwróć uwagę przy obróbce jak przyciemniasz i kontrastujesz niebo na wyłażące ciemne obwódki (przy kołach, końcówka skrzydła, statecznik). Rzuca się w oczy. Poza tym fajna bryka, nie mam go niestety w kolekcji :)
--- Koniec cytatu ---
Chyba nie to zdjęcie wrzuciłłem, bo na finalnym bawiłem się pędzlem i obwódki usuwałem.
Tak więc pardon :)
errare humanum est
Ale widzę, że jeszcze mi to wyłazi, więc będę musiał nad tym posiedzieć.
hesja:
--- Cytat: Jack S. w Listopad 13, 2015, 03:10:37 pm ---...bo Marzenka to kobieta, na opowieści o której poderwałem moją pierwszą [i niestety - byłą i jak dotąd jedyną] dziewczynę
--- Koniec cytatu ---
ehhh farciarz!
musze tez się karnąć i przyfocić jakiegoś autobusa/ciężarówkę
to i ja poznam w końcu jakąś :P
choć nie!!! same opowieści starczyły?? hmmmm
pozdro :)
PS> a serio to cieszę się Twoją radością
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej