IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Imprezy lotnicze
Aerofestival 2016
norek:
Hej. Zauważyłem wczoraj ze sporo osób stało po drugiej stronie terminala. Czyli jeśli uznać ze górki są po lewej stronie terminala to sporo osób było po prawej stronie. Tam są jakieś ogródki działkowe? Czy orientuje się ktoś jak wygląda dojście tam? Patrząc po tym jak zwracały Su i F to może tam jest nawet lepsze miejsce niż na górkach?
Sławol:
Pufff, ja już w swojej norze w bloku...
Ale był weekend :)
Przede wszystkim wielkie dzięki dla Hesji za pomoc z akumulatorami oraz dla Moriego za pomoc z kartą pamięci. Grześkowi dodatkowo za transport na dworzec PKP. No i dzięki wielkie za wszystko wszystkim, których spotkałem/poznałem i z którymi spędziłem ten czas: Keren, Emel, Kwinto, Rzepka, Deoc, Jack S., Grzesiek, Karol, Wojtek, Robteek, bhpchmiel i reszta ferajny z forum i nie tylko (przepraszam, jeśli kogoś pominąłem lub zapomniałem imienia) :D Fantastyczna zabawa z Wami całe dnie :)
Edit: P.S. Tak jest, szlaban można było ominąć, wjeżdżając na chodnik. Widziałem to rano dzisiaj :D A po jakimś czasie wpadły do nas w odwiedziny srebrne busy z niebieskimi paskami... ;)
bhpchmiel:
--- Cytat: norek w Maj 29, 2016, 09:59:03 am ---Hej. Zauważyłem wczoraj ze sporo osób stało po drugiej stronie terminala. Czyli jeśli uznać ze górki są po lewej stronie terminala to sporo osób było po prawej stronie. Tam są jakieś ogródki działkowe? Czy orientuje się ktoś jak wygląda dojście tam? Patrząc po tym jak zwracały Su i F to może tam jest nawet lepsze miejsce niż na górkach?
--- Koniec cytatu ---
Byłem tam w sobotę w zeszłym roku. Miejscówka taka sobie bo bardzo przeszkadza wysoki płot:(((
keren:
Konin w domu. Wielkie dzięki wszystkim za spotkanie (w przeciwieństwie do Sławola nawet nie spróbuję wymieniać... :P ) Było mega pozytywnie, czekam tylko na dalsze takie okazje ;D
bhpchmiel:
Milanówek i Błonie również - bardzo się cieszę, że mogłem się z Wami spotkać w Pardubicach i na Agrofestivalu:))) Było jak zawsze wesoło!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej