IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Imprezy lotnicze
Aerofestival 2016
Robteek:
My generalnie mamy z zeszłego roku miejscówkę koło górek pod drzewami i tam chcemy dotrzeć.
Wchodząc na górki w lewo pod drzewka.
Jak możecie to popatrzcie pod tym kontem
Jack S.:
Ja wiem gdzie to jest. Tam głowny dojazd jest odcięty, od drugiej strony [tj od toru poznań] też nie dojedziesz.
Jedyna opcja, albo zaplacic za parking LT [12zł/h], albo iść pieszo, albo wypróbować to:
Dziś by działało, nie wiem jak za 2 dni.
Robteek:
No jeżeli w tym miejscu co narysowałeś stoi szlaban to na pewno odetną dojazd od lotniska.
No ale jutro zobaczymy jak to będzie.
krispol:
--- Cytat: Jack S. w Maj 26, 2016, 11:23:45 pm ---Ja wiem gdzie to jest. Tam głowny dojazd jest odcięty, od drugiej strony [tj od toru poznań] też nie dojedziesz.
Jedyna opcja, albo zaplacic za parking LT [12zł/h], albo iść pieszo, albo wypróbować to:
--- Koniec cytatu ---
No ok ale zeby dojść z buta do tych górek to idę sobie tą drogą co jest szlaban i co? Przechodze pod szlabanem, obok? którędy ?
Carlito:
--- Cytat: krispol w Maj 27, 2016, 08:10:27 am ---
--- Cytat: Jack S. w Maj 26, 2016, 11:23:45 pm ---Ja wiem gdzie to jest. Tam głowny dojazd jest odcięty, od drugiej strony [tj od toru poznań] też nie dojedziesz.
--- Koniec cytatu ---
No ok ale zeby dojść z buta do tych górek to idę sobie tą drogą co jest szlaban i co? Przechodze pod szlabanem, obok? którędy ?
--- Koniec cytatu ---
dajesz górą kris, w końcu jesteś air action 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej