IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Imprezy lotnicze
Aerofestival 2016
Jack S.:
--- Cytat: Frogi w Maj 26, 2016, 01:42:20 pm ---
--- Cytat: norek w Maj 26, 2016, 01:18:49 pm ---Panowie, a odwołując się do Waszych doświadczeń z zeszłego roku - kiedy na górkach było więcej osób? W sobotę czy niedzielę?
--- Koniec cytatu ---
Masz na myśli górki górki, czy górki w sensie cały teren górek? :) O ile pamiętam to w niedzielę kiedy ludzie się zwiedzieli co i jak, to był znacznie większy ścisk. Generalnie same górki nie są warte złamanego grosza o ile nie planujesz robić przelotów ;)
--- Koniec cytatu ---
Przelotów?
Frogi:
--- Cytat: Jack S. w Maj 26, 2016, 03:03:30 pm ---
--- Cytat: Frogi w Maj 26, 2016, 01:42:20 pm ---
--- Cytat: norek w Maj 26, 2016, 01:18:49 pm ---Panowie, a odwołując się do Waszych doświadczeń z zeszłego roku - kiedy na górkach było więcej osób? W sobotę czy niedzielę?
--- Koniec cytatu ---
Masz na myśli górki górki, czy górki w sensie cały teren górek? :) O ile pamiętam to w niedzielę kiedy ludzie się zwiedzieli co i jak, to był znacznie większy ścisk. Generalnie same górki nie są warte złamanego grosza o ile nie planujesz robić przelotów ;)
--- Koniec cytatu ---
Przelotów?
--- Koniec cytatu ---
No wiadomo, że o przyloty mi chodziło :)
Jack S.:
Noo chyba nie, skoro soliści kręcą wlasnie nad górkami. Chhyba, że Frogi ironizujesz. Ostatnioo czujnik ironii u mnie nie funkcjonuje :(
Helmut:
Mobilki daj ktoś na PW jakiegoś print screena z trasą gdzie zostawić samochód i którędy iść żeby dojść na miejsce bo ja raczej napewno w niedzielę będę i to sam bo mi się towarzystwo wykruszylo więc jakby co to startuje o 4 rano z EPMM przez Wawę i mam 3 miejsca
Frogi:
--- Cytat: Jack S. w Maj 26, 2016, 03:48:04 pm ---Noo chyba nie, skoro soliści kręcą wlasnie nad górkami. Chhyba, że Frogi ironizujesz. Ostatnioo czujnik ironii u mnie nie funkcjonuje :(
--- Koniec cytatu ---
No to chyba się nie zrozumieliśmy bo ja mówię konkretnie o górkach, a nie generalnie o terenie górek... :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej