IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Imprezy lotnicze

Aerofestival 2016

<< < (32/56) > >>

Sławol:
OK, ale mi nie o to chodzi.

Chodzi o to, że ja się uczę fotografii lotniczej i wykorzystuję maksymalnie czas na robienie zdjęć. Przyjdzie ten moment, że będę sobie wybierał to, co dla mnie najlepsze. Na razie 2 dni na strzelanie zdjęć tym samym samolotom posłuży mi za wprawianie się w tej dziedzinie fotografii. Im więcej ćwiczeń, tym lepiej. Do tego mam świadomość, że mogę sobie łazić w tę i we w tę i nie jestem ograniczony w tej kwestii. W Radomiu wejściówka na fototrybunę mi to uświadomiła ;)

A poza tym to moje drugie pokazy, więc jestem jeszcze świeżak i łapię, co się da, a możliwość wejścia w piątek na przyloty to duży plus dla mnie :) A czy będzie to kasa wyrzucona w błoto, to sam się przekonam :)

bronek:
Jeśli będzie jak w zeszłym roku SP wręcz ograniczy ci możliwości :-P

Sławol:
To im wtedy popsuję mikrofon :D

Jack S.:
Szanowni,

1. Pytanie - rozumiem, że w weekend widzimy się na górkach od strony południowej?

2. Ma ktokolwiek spotterpacka? Mój plan na AF jest taki, żeby korzystając ze SP wybrać się na teren imprezy w piątek, wyłącznie po to, żeby pofocić przyloty i, jezeli będą, treningi. Następnie, jeżeli treningi będą w piątek to 2 dni spędze później na górkach, z ew. wejściem na teren w sobotę z rana, w celu obfocenia statyki, choć nie mam w tym zakresie jakiegoś mega parcia.

3. Jestem w Poznaniu od czwartku, więc w razie w. służę pomocą nielocalsom.

Mariusch:
Ja pewnie będę w sobotę na lotnisku, niedziela płot.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej