FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny
Nowości Nikkora
brovarsky:
--- Cytat: Perloz w Wrzesień 25, 2015, 03:32:10 pm ---że znaczy wg N tryb "Sport" po co zatem jest....wioślarstwo only? :)
--- Koniec cytatu ---
Wioślarstwo też się fajnie panoramuje. Pewnie do takich sportów gdzie potrzeba zamrozić ruch: piłki wszelakie, lekkoatletyka i takie tam.
nurek:
--- Cytat: hesja w Wrzesień 25, 2015, 03:29:05 pm ---Bardzo wazne:
DO NASZEJ FOTOGRAFII NIE UŻYWAJCIE VR W OPCJI SPORT
bo będziecie mieć takie mydło jak ja z Ostravy...
600 500 i 200-500 w bagażniku :)
--- Koniec cytatu ---
Czyli riplej z 80-400?
A jak po wyłączeniu SPORTa?
wilk:
czyli Sport do szachów :P jest :)
Jack S.:
W fotoplus.pl też 7500. Naprawdę poważnie zastanawiam się, czy nie kupić tego szkła w niemcowni :)
Ale ja jestem w gorącej wodzie kąpany, pewnie nie zanabędę go nawet do końca roku :D
hesja:
Nie chcę mi się pisać to gadam do telefonu wybaczcie. Tryb sport służy do tego by robić zdjęcia obiektom których ruch nie jest przewidywalne albo takim które stoją a za chwile są w ruchu na przykład startujący biegacz aparat wtedy skupia się na tym by zrobić zdjęcie jakby z krótszym czasem otwarcia migawki ale jest to kosztem redukcji drgań dzięki temu mam wszystkie fotki z ostrawy zrobione tak jak bym w ogóle nie używał redukcji a tak się wydarzyło że być może za sprawą alkoholu nie miałem opcji by przez te 3 dni nawet spojrzeć w wyświetlacz dlatego jutro cały dzień 600 milimetrów w trybie normal
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej