FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny

Nowości Nikkora

<< < (6/50) > >>

Jack S.:

--- Cytat: mori w Sierpień 04, 2015, 01:04:01 pm ---Qrcze coś mi się widzi że się szybciej doczekam w sklepach tego Nikona niż Sigmy sport :(

--- Koniec cytatu ---

http://allegro.pl/sigma-150-600mm-f5-0-6-3-dg-sports-nikon-i5574854782.html

Hm?

Mariusch:

--- Cytat: mori w Sierpień 04, 2015, 01:04:01 pm ---Qrcze coś mi się widzi że się szybciej doczekam w sklepach tego Nikona niż Sigmy sport :(

--- Koniec cytatu ---
Weź odezwij się do Pro Centrum to może coś będą jeszcze mieli.

Jack S.:
Ja żeby kupić ten obiektyw musiałbym kupić puszkę, wspierającą elektromagnetyczne sterowanie przysłony - pewnie minimum d7100. Czyli jednak jeszcze będę musiał trochę 'dozbierać'

Mori:

--- Cytat: Mariusch w Sierpień 04, 2015, 05:25:19 pm ---

--- Koniec cytatu ---
Weź odezwij się do Pro Centrum to może coś będą jeszcze mieli.

--- Koniec cytatu ---

Od dobrych 3 miesięcy wymieniam z nimi maile i zawsze odpowiedż ta sama w stylu "będą jak będą". Ostatnim terminem na dostawę jakiejś pierwszej małej serii miał być zeszły piątek. :(
A co do dostępności w sklepach to generalnie "pic na wodę fotomontaż" czyli mają ale dostawa kiedyś tam (czyli jak sięu dystrybutora pojawią) albo ściągane z zagranicy na obcych gwarancjach nie honorowanych w Polsce. U dystrybutora już tak mnie znają że bez pytania wciągnęli mnie na listę "najpilniejszych" klientów. :)

Jack S.:
Ale to jest duże.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej