FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny
Nowości Nikkora
Qna:
--- Cytat: kichu w Sierpień 19, 2016, 01:07:25 pm ---Bo D800 miał szereg błędów, co do których japończycy zastosowali swoja taktykę - zamiast poprawic w trakcie produkcji, to woleli szybko wypuscic nowy model - D810.
--- Koniec cytatu ---
Racja a fakturki z serwisu pewnie kompensują różnicę w cenie :D pomiędzy modelami
Rzepka:
D7200 super pucha, jak kichu wspominał na szybkiej karcie z zasadzie nie ma problemu. Bez gripa faktycznie ciut niewygodny (a ja mam :P). Przyspiesza do 7kl/s w trybie cropa 1.3 wtedy mamy koło 16 Mpix rozdzielczości więc jest nadal całkiem spoko :)
Z minusów to zmiana z S na A czy tam odwrotnie w czasie akcji jest nie do wykonania i to chyba największa wada względem D300 jak dla mnie.
Jack S.:
Chyba dopóki nie zmacam nie bede w stanie się przekonać. Na dzien dzisiejszy ten sezon dokończę sobie na d300s, a potem będę myślał.
Way:
Jack, pamiętaj że D7200 na Ostrave Ci pożyczę ;)
krisu:
--- Cytuj --- Wilku, możesz powiedzieć dwa słowa na temat współpracy d500 z 200-500? Może dwie, trzy foty byś wrzucił? Dobre małżeństwo? :)
Thx z góry
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj --- Jak dla mnie to małżeństwo jest super. Stabilizacja wiadomo - super, AF błyskawiczny, zestaw zagrypiony leży w dłoni perfekt. Mogę tylko napisać - super zestaw do foto-loto :) .
--- Koniec cytatu ---
a jak to się ma do D850 + N200-500 ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej