LANS > AIR-ACTION
Agrofestival czyli Aerodramat spod płota :)
Mariusch:
--- Cytat: larky w Czerwiec 16, 2015, 10:31:45 pm ---Mariusza to dawno nie widziałem ale widzę, że nie tylko Tomaszek i ja tatusiejemy. Czemu nie wparowaliście pod płot!!!??
--- Koniec cytatu ---
Ostatnio w Radomiu i najbliżej pewnie znów w Radomiu bo Dęblin zostawiłem jednak do rozważenia. Pod płotem brakowałoby mi komentarzy prowadzącego pokazy ;D
Maximus:
--- Cytat: Mariusch w Czerwiec 17, 2015, 09:18:46 am ---
--- Cytat: larky w Czerwiec 16, 2015, 10:31:45 pm ---Mariusza to dawno nie widziałem ale widzę, że nie tylko Tomaszek i ja tatusiejemy. Czemu nie wparowaliście pod płot!!!??
--- Koniec cytatu ---
Ostatnio w Radomiu i najbliżej pewnie znów w Radomiu bo Dęblin zostawiłem jednak do rozważenia. Pod płotem brakowałoby mi komentarzy prowadzącego pokazy ;D
--- Koniec cytatu ---
"...proszę Państwa, tak latają tylko pszczoły wyprodukowane w Czechosłowacji." ;)
bhpchmiel:
To ja jeszcze swoich kilka dorzucę popełnionych pod płotem:))
1. Mina gościa z tyłu wskazuje na przynależność do lokalnego kółka myśliwych - Bambi strzeż się!
2. Ale on, ten samolot tu gdzieś na pewno jest, przecież go słyszałam:)))
3. Taaa, gadka, szmatka, a pokaz z tyłu...
4. Cel, pal!
5. Bambi to pewnie myśli, że jak tak skacze po tych krzakach to my debeściaki jej nie ustrzelimy, hi hi:))
6. Wężyk 2.0 - wersja sieciowa na puszkę:))
larky:
Ale ten kolega z jedynki to nasz Frogi jest :)
5. moc :D
bhpchmiel:
--- Cytat: larky w Czerwiec 22, 2015, 11:54:54 am ---Ale ten kolega z jedynki to nasz Frogi jest :)
--- Koniec cytatu ---
Uppssssss ;D :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej