FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny

Plecak, czy torba?

<< < (3/5) > >>

kux:
mam tamraca expedition 8 z dodatkowymi doczepianymi kieszeniami MAS
zestaw jak na moje potrzeby idealny ze względu na możliwość "regulacji"

sam plecak jest naprawdę duży, a w razie jakby co dodatkowe kieszenie ratują sytuację
z tym że pragne podkreślić że z dodatkowymi kieszeniami to już cały dobytek na kilku dniowy wyjazd wliczając gacie, skarpety, t-shirty, konserwy itp... :)

oprócz tego miałem małą torbę na drobne wypady na miasto z aparatem...
no ale jak dokupiłem gripa zrobiło się ciasno no i szukam czegos nieco większego.....

odpowiedź jest prosta:
i plecak i torba
i kto wie czy jeszcze do tego by sie nie przydała jakaś kabura....:)

darcze:

--- Cytat: kichu w Styczeń 04, 2011, 03:10:15 pm ---ma tylko jedna wade... slowo lekkie w jego opisie to zart :D plecak wazy prawie 4kg :)

moim zdaniem dla sprzetu ktory posiadasz 300 to bedzie overkill, sprawdz czy 200 by Ci nie styknela

jeszcze jedna rzecz, ktora warto byc swiadomym przy tym modelu - ma wodocszczelne zamki - odpinaja
sie trudniej i wymagaja wiekszej sily niz zwykle - takze warto wziac pod uwage jesli zamierzamy co chwile
cos siegac/wyjmowac i tak dalej... cos za cos po prostu

mialem dwusetke

--- Koniec cytatu ---

Fajnie by było przymierzyć, bo może faktycznie 200 by mi stykneła. Tylko jest jeden problem bo byłem w sklepie nie dla idiot.... i an 200 ani 300 nie było. Tak więc lipa :-[ z tą przymiarką.

Co do zamków to nie wiedziałem że się ciężko zamykają. :-\

Musze się rozejrzeć może gdzieś w Szczecinie jest jakiś sklep gdzie będą te plecaki i bym sobie sprawdził. ;) , a póżniej uderzył do P. PREZESA 8)

darcze:
Nie stety 200 odpadła w przedbiegach :-[ bo ma kieszeń na laptopa 15,4 a ja posiadam 17". No i nigdzie w Szczecinie nie ma takowego by się przymierzyć. Zatem padło na 300, bez przymiarki. No i tu mam pytanko do prezesa czy mogę liczyć na jakiś upust cenowy ::) ::) ::) ::)

kichu:
zamiast upustu cenowego proponowalbym karnecik na silownie :D waga plecaka + lapek + sprzet troche bedzie dawal po nogach/plecach :D :D :D

darcze:

--- Cytat: kichu w Styczeń 26, 2011, 11:22:13 am ---zamiast upustu cenowego proponowalbym karnecik na silownie :D waga plecaka + lapek + sprzet troche bedzie dawal po nogach/plecach :D :D :D

--- Koniec cytatu ---

To może jakaś podpowiedź w wyborze plecaka :-[ by zmieściły się body D300s z podpiętą sigmą 120-400 mm i D80 z podpiętym Nikorem 18-135 mm, i zostało jeszcze miejsca na przyszłość na jakieś inne szkiełka :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej