FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny

Nikon D7200 czyli podejście numer trzy

<< < (22/25) > >>

brovarsky:

--- Cytat: Way w Czerwiec 24, 2015, 11:49:59 am ---Nie ciśnie ale za to dokupiłbym dodatkowo karty i gripa z aku. A backup mam w postaci D90.

--- Koniec cytatu ---
A no to zmienia postać rzeczy ;)

Way:
Jednak nie będzie cashback'a na lustrzanki. Tylko na coolpixy. Więc z dniem jutrzejszym idę zanabyć Nikona D7200 ;) Więc jakby kto chciał D"czysta" w doskonałym stanie kupić to info na PW ;)

Way:
Od piątku użytkuję D7200. Z gripem jest dużo lżejszy od D300.  Parę sampli zaraz po wyjęciu z pudełka beż żadnego ustawiania picture control.
Obiektyw 70-300 VR.

Menu - Dwie zakładki więcej od poprzednika. Video i coś jeszcze ( raczej nie używam ). Za oknem usiadło cuś takiego. Sójka bodajże.

Po zelżeniu upału ( taaa jaaasne... ) około 19 wybrałem się na lotnisko ( czytaj wielka zadbana, wykoszona łąka ) w celu sprawdzenia AF na modelach latających i ćwiczenie panningu. Takie ćwiczenie na modelach to dobra sprawa. Latają szybko, nisko i nieźle trzeba się na ćwiczyć.  Wracając do AF, działa doskonale. Szybko, sprawnie. Na moje oko nawej ciupkę szybciej od D300. Kilka sampli.

Potem trafiłem na pasażera który leciał na około 8 tys metrach. Fota po dużym cropie.

Konkluzja: Będziesz pan zadowolony :D

sqpien:
w sumie to wystarczył opis, bo sample tak delikatnie mowiac do niczego...
Jak by miały czemuś słuzyc to dane exif do nich...
A co najmniej iso

Way:
Exify są.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej